Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 13 september 2015

Joukkue-SM pronssia!

Oi luoja mikä viikonloppu!! Kaiken hässäkän keskellä mun rakas Cleo kissa on sairastunut ja se on joutunut sekä pe:na että la:na viemään akuuttina eläinlääkärille.. Nyt se on onneks jo vähän parempi ja toivon koko sydämeni pohjasta että hän paranee! Mutta Hiltsu on ollut oikeen reipas koko viikonlopun. Eilen intterissä tuli todella paljon pieniä rikkeitä, ravissa volteissa, oikeassa sulussa, sitten peruutus oli 4 askelta eikä 5, vasen avo oli hankala, laukassa siksakissa mulla jäi jalustin kiinni saappaaseen ja kun yritin "heiluttaa" sitä pois niin Hilton melkeen kokosi laukan paikalleen kun luuli että tehdään siksakista piruetti tai jotain :D loppuradan menin sitten ilman vasemman jalustimen tukea kun se oli jäänyt kiinni jotenkin hassusti jalkaan.. piruetit menivät ihan pilalle tämän takia.. Sarjat kuitenkin olivat puhtaat ;)

Tänään olin todella tyytyväinen joukkue-SM rataan, vaikka Hilton oli vähän jännittynyt ja kireä selästään, mikä näkyy vähän tahdittamisessa, tai se "huojuu" oudosti siinä ravissa välillä.. Kahdelta tuomarilta olisi irronnut yli 66% mutta yksi antoi vain 61% (?) mikä jäi ärsyttämään todella paljon, tottakai, kun kyseessä joukkuekisa. No mutta kyllä muillakin oli tuomarieroja, ja näitä nyt sattuu välillä. Näin jälkikäteen ei enää harmita niin paljon, me kuitenkin tehtiin niin hyvin kuin pystyttiin ja tällä kertaa se riitti pronssimitaliin.

Meidän supertiimi!
Kaikki ylläolevat kuvat: Lotta Luomajärvi :)


Ihan kiva oikeastaan lähteä muualle taas kisaamaan ens vuonna niin ei tarvitse huolehtia järjestelyistä ollenkaan :D saa vaan nauttia kisaamisesta ja keskittyä siihen ;) Super suuri kiitos kaikille joukkuetovereille, Jennille & Jassalle, Ninalle joukkueenjohtajana, ja Natalielle supergroomihommista, ja myös Tinalle henkisestä tuesta! < 3

Natalien kuvat Intteristä la:na2 kommentarer

  1. Onnea joukkuepronssimitalista! :) Upeita kuvia, varsinkin tuon Lotan ottama viimeinen kuva, aivan ihana kuva! Hei sellaista piti kysyä, että millaisia kouluvöitä suosit hevosillasi, onko antaa jotain vinkkiä mikä on sellainen vyö joka kuuluu sun suosikkeihin? Mä oon sellaisen tilanteen edessä, että tarvitsisin nyt hevoselleni mahdollisimman hyvän ja sellaisen "hevosystävällisen" vyön. Sillä on ollut vatsaongelmia ja selkeästi ne heijastuvat ratsastaessa vaikka vatsa on nyt jo parempi, ja eläinlääkäri suositteli hankkimaan sellaisen satulavyön joka antaa vatsalihaksille tilaa hengittää ja jakaa paineen tasaisesti :)

    SvaraRadera
  2. Paljon onnea mitalista! On teillä kova joukkue. :)

    SvaraRadera