Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 28 september 2015

HIHS-lippujen arvonnan voittaja!

Oikeen paljon onnea lipuista, liput voitti s-postiosoite hpaelli(@)gmail.com! Sinuun otetaan yhteyttä pian, joten tarkistele s-postiasi :)Minä tulen itse olemaan HIHS:ssä lauantaina ja sunnuntaina, parin hyvän ystävän kanssa. Tosi kiva lähteä kerrankin vain katsomaan kisoja, harvoin sitä ehtii nähdä kavereiden suorituksia. Tottakai olisi ollut paljon kivempi itse olla siellä kisaamassa, mutta ensi vuonna pitää sitten yrittää Hiltonin kanssa sinne kvaalata ;) 

Minut voitte myös lauantaina tavata, laitan tarkempaa tietoa asiasta myöhemmin :)


Nyt täytyy myöntää että kuvaajat näistä molemmista kuvista on hukassa! Sain nämä upeat kuvat viime vuonna mutta nyt en enää muista ketä ne otti :/ saa kommentoida jos tuntuu että tietää kuka on kuvannut niin voin laitaa (C) merkinnät tänne :)

2 kommentarer

  1. Voi miljoonat kiitokset!!! Eipä tätä oikein voi sanoiksi pukea, miten hyvältä tuntuu :) Vilpittömästi voin sanoa että onnistuit järjestämään käsittämättömän hienon yllätyksen rakkaalle ystävälleni. Tulemme varmasti nauttimaan joka hetkestä sydämistämme. Kiitos <3

    SvaraRadera
  2. Voisitkohan tehä postauksen (mieluiten videolla) että miten teet sun kisakampauksen? :) siitä olis itselleni paljon hyötyä!

    SvaraRadera