Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 14 september 2015

Mahdollisuus voittaa Sevenonin lasi!

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Sevenonin kanssa.

Nyt on taas mahdollista voittaa Sevenonin upea hevosaiheinen juomalasi.

Tällä kertaa kisa toimii niin, että haluan 1. Tietää mikä mielestänne on tärkein ominaisuus kouluratsastajassa? 2. Vain rekisteröityneet lukijat voivat osallistua, 3. Ilmoittakaa s-postiosoitteenne samalla kun vastaatte kysymykseen. 4. Osallistutte vastaamalla kysymykseen tähän postauksen kommenttikenttään. 5. Aikaa on 20.9 klo 21.00 asti :)

Kuvassa keskimmäinen lasi on nyt arvonnassa mukana :)

"Sevenonin tyylikäs hevosaiheinen design lasisarja tuo näyttävyyttä kattaukseen sekä sisustukseen.
Laseja on saatavana eri kokoisina ja ne ovat konepesun kestäviä.
Laadukkaat, timanttikaiverretut kuvat on suunnitellut designer ja ratsastaja Anniina Takanen."

31 kommentarer

 1. Tärkein ominaisuus kouluratsastajassa on mielestäni kyky lukea hevosta ja sen mielialoja joka tilanteessa ja ymmärtää omat virheet, ettei syytä hevosta niistä :)
  jenna_jokinen@windowslive.com

  SvaraRadera
 2. - Huomaamattomat ja pienet avut :)
  laura.eveliina@hotmail.fi

  SvaraRadera
 3. Nöyryys. Tämä on minusta sellainen ominaisuus, mitä ei oikein voi kompensoida millään muulla, vaan pitää olla nöyrä, ymmärtää ettei koskaan ole valmis ja pitää silmät ja korvat auki kehittyäkseen. Sanotaan, että kehittyminen loppuu tyytyväisyyteen ja nöyryyden mukana mielestäni tulee se aito ymmärrys siitä, että vielä on paljon opittavaa ihan jokaisella.

  sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

  SvaraRadera
 4. Tärkein ominaisuus on maltti :) Kaikki ei tapahdu hetkessä ja parannettavaa on aina.
  sanskiii@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Kouluratsastajan tärkein ominaisuus on Olla reilu hevoselle. suski.t@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Mielestäni kouluratsastajan ja myös kaikkien ratsastajien tärkein ominaisuus on saada hevonen kulkemaan rentona ratsastuksen ollessa kuitenkin suht eleetöntä.
  Olen lukija :)
  suvi-99@hotmail.fi

  SvaraRadera
 7. Kouluratsastajan tärkein ominaisuus on oikeanlainen motivaatio, mitään ei saada aikaiseksi ilman oikeanlaista motivoitumista ja palavaa intohimoa tehdä asioita ;)
  katri.vilperi@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Mielestäni kouluratsastajan tärkein ominaisuus on kyky ymmärtää ja tulkita hevosta ja sen eleitä, osata hallita oma kroppansa ja hevosensa käyttäen huomaamattomia apuja :) kennelemmetfox@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Näitä ois varmaa aika paljo, mutta ensimmäisenä tulee mielee se yhteys omaa ratsastettavaansa. Osaa lukea hevosta. Tietää tällöin milloin on hyvä höllätä ja milloin hevonen on taas valmis tekemää töitä. Täten pitää työskentelyn mieluisena itselleen ja hevoselle. riikka.k_95@luukku.com

  SvaraRadera
 10. Hevosystävällisyys kaikessa mitä tekee.
  riina.rama@gmail.com

  SvaraRadera
 11. Mun mielestä tärkein ominaisuus kouluratsastajassa on hevosenlukutaito ja reiluus hevosta kohtaan! Ettei vaadi hevoselta asioita, joihin se ei pysty jostain syystä koulutustasonsa tai mahdollisesti päivän kunnon takia. Hevoset tekee meidän eteen niin paljon hommia, että vähintä mitä me voidaan niiden eteen tehdä on olla niille reiluja ja pitää huolta siitä, että ne ovat fyysisesti terveitä ja kykeneviä tekemään niitä asioita joita niiltä pyydämme :)
  henrietta.schrey@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Täällä on tullutkin jo tosi hyviä vastauksia, lisäisin vielä oikean sekä reilun asenteen ja motivaation :)

  SvaraRadera
 13. Mun mielestä ensimmäinen mieleen tuleva kouluratsastajan tärkein ominaisuus on se, että osaa lukea hevosen jokaisen eleen ja tulkita sitä kokoajan. Myös kehonhallinta ja paineensietokyky ovat meielstäni tärkeitä, ja se että osaa ratsastaa mahdollisimman pienin elein ja taito osata miettiä, miksi joku ei toimi niinkuin pitäisi.
  Siis pitikö näitä olla vaan yksi?!? :P
  emmametsanoja@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Mun mielestä ensimmäinen mieleen tuleva kouluratsastajan tärkein ominaisuus on se, että osaa lukea hevosen jokaisen eleen ja tulkita sitä kokoajan. Myös kehonhallinta ja paineensietokyky ovat meielstäni tärkeitä, ja se että osaa ratsastaa mahdollisimman pienin elein ja taito osata miettiä, miksi joku ei toimi niinkuin pitäisi.
  Siis pitikö näitä olla vaan yksi?!? :P
  emmametsanoja@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Tärkein ominaisuus on 100% omistautuneisuus lajia kohtaan. Kouluratsastajan pitää tosissaan haluta kehittyä ja tehdä parhaansa yhteistyössä hevosen kanssa, ilman motivaatiota ei pääse lajissa eteenpäin ja hevosista ylipäätään tulisi pakkopullaa

  lissuellialli@gmail.com

  SvaraRadera
 16. Nöyryys ja intohimo
  ”Tärkeintä elämässä on nöyryys ja intohimo.
  Mitä tahansa teetkin, tee se takapuoli savuten.
  Syöksy siihen suorin vartaloin, kahdella kierteellä.
  Koska vain siten lunastat itsekunnioituksesi. Jos kaadut, nouse ylös, pane heftaa polveen ja
  etene taas.
  Ja jos kaadut aina vaan, ajattele, että ei
  kukaan kaadu niin komeasti kuin minä.
  Niin komeasti mahalleen ja näköalapaikalle.
  Sillä autuaita ovat ne, jotka osaavat nauraa
  itselleen, koska heiltä ei tule elämässään
  hupia puuttumaan.”
  Aino Suholan runokokoelmasta Katso ihmistä

  mertsuu@hotmail.fi

  SvaraRadera
 17. Kouluratsastajan tärkein ominaisuus on sama, kuin kaikilla ratsastajilla -aivot!
  liisa.niiranen96@gmail.com

  SvaraRadera
 18. Mun mielestä kouluratsastajan tärkein ominaisuus on sitkeys ja kärsivällisyys. Onnistumiset ei todellakaan tule helpolla ja töitä tekemättä, ja vastoinkäymisiin pitää osata suhtautua oikein.

  janita.rantala@gmail.com

  SvaraRadera

 19. Periksiantamaton halu löytää yhteinen kieli kulloinkin alla olevan hevosen kanssa.
  annika.korpinen@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Kärsivällisyys ja nöyryys. Hevonen on hieno eläin, ansaitsee tulla kunnioitetuksi.
  Mikään ei tapahdu hetkessä ja takapakkia tulee varmasti meile jokaiselle.
  weckman.anna@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Kyky mukauttaa ratsastusta tilannekohtaisesti. Eli eri hevosilla ja samoilla hevosillakin eri päivinä pitää osata mukautua toisen elävän olennon mielialaan ja sen hetkiseen fysiikkaan.

  lpuronen@gmail.com

  SvaraRadera
 22. Mielestäni tärkein ominaisuus kouluratsastajassa on kyky tasapainottaa ylpeys ja nöyryys. Nöyrä ylpeys on mielestäni avain näyttävään ratsastukseen tinkimättä ratsukon yhteistyöstä.

  autio.roosa@gmail.com

  SvaraRadera
 23. Tärkein ominaisuus on hyvät hermot ja pitkä pinna! Ei saa luovuttaa, vaikkei välillä edistystä tapahdu ollenkaan eikä mikään meinaa ei sujua.

  ia.ro@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Kouluratsastajan ehdottomasti tärkein ominaisuus on kärsivällisyys. Kouluratsastus on niin tarkkaa hommaa, ettei hevosta voi opettaa liikkeisiin niin että se tekee ne "vähän sinne päin" ja sitten lähteä kokeilemaan onneaan kisoihin. Ratsastajan tulee olla kärsivällinen ja kuunnella hevosta ja opettaa liikkeet kerralla kunnolla niin että hevonen oppii ne oikein, jolloin hevonen tietää tasan mitä sen tulee tehdä ja kisoissakin tulee varmasti parempi tulos kun kumpikaan osapuoli ei hermostu toiseen kesken suorituksen kun ei ymmärrä mitä toinen pyytää/tarjoaa :)

  vilma.lettu@gmail.com

  SvaraRadera
 25. Kouluratsastajan tärkein ominaisuus on arvostus hevosta kohtaan. Se, että oikesti ymmärtää, että allaan ja kisatoverinaan on eläin, eikä mikään kone. Tämä kisatoveri on ratsastuksessa välttämätön ja sitä tulee arvostaa ja kunnioittaa. Hevoselle kun ei ole lajityypillistä kantaa ratsastaa ja suorittaa ihminen selässä vaativia liikkeitä, mutta se tekee sen silti. Meidän vuoksemme.
  Olen lukija.
  anni.jauhiainen@gmail.com

  SvaraRadera
 26. Sitkeys ja kunnianhimo. Unelmien eteen on tehtävä töitä ja lujasti ja se jos mikä -varsinkin kun hevosten kanssa ollaan tekemisissä-vaatii sitkeyttä ja kunnianhimoa. Jos haluat Olympialaisiin ja päätät sinne myös päästä se vaatii paljon töitä ja matkalla kokee varmasti paljon niin ylämäkiä kuin alamäkiäkin, mutta kun pysyy sitkeänä ja löytyy kunnianhimoa pääsee jo sillä pitkälle.
  Toki yhtä tärkeää on se hevosen kunnioitus ja arvostus , jonka kanssa kaikki tiet kuljetaan! ;)

  varpu.virmavirta@gmail.com

  SvaraRadera
 27. Kouluratsastajassa tärkein ominaisuus on herkkyys. Herkkyys tuntea miltä hevonen tuntuu, mitä se vaatii että se liikkuu oikein. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä että vaan hipsuteltaisiin huomaamattomilla miniavuilla vaikka se toki on kaiken tarkoitus, vaan herkkyyttä aistia mikä on just se riittävä voima että apu menee kerrasta perille ilman että tehtävä jää vajaaksi tai että hevonen vetää palon nokkaan ja sinkoaa kuuhun. Herkkyyttä huomata, koska hevonen ei ole ihan kunnossa, koska hevonen ei nykyisellä kunnollaan pysty enää enempään, koska siltä voi pyytää vielä vähän. Herkkyyttä auttaa hevosta kun se sitä tarvitsee ja rohkaista sekä kiittää kun menee vähänkin hyvin, jotta hevosen itseluottamus nousee ja ratsukon luottamus toisiinsa vahvistuu.

  SvaraRadera
 28. Tärkein ominaisuus on kuunnella ja lukea hevosta. Lopettaa kun tuntuu hyvältä, pyytää reiluja asioita hevoselta ja kehua sen tehdessä oikein.
  mirkku.hakomaki@gmail.com

  SvaraRadera
 29. Hyviä vastauksia paljon, vastaan yhdellä sanalla: kärsivällisyys :D
  outi.siirila@kotinet.com

  SvaraRadera
 30. Reiluus kaikille osapuolille.

  fiffolo@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Kouluratsastajan tärkein ominaisuus on ehkä kärsivällisyys, kun kaikki kehitys ei tapahdu hetkessä. Ja tietysti hevosen kanssa tietty yhteys, ja että on reilu hevosta kohtaan. :) veekku-vaakku@hotmail.com

  SvaraRadera