Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 29 mars 2016

Pixun palautusviikko ja Hiltsun kanssa treenejä odotellessa!

Pixu saa viettää tämän viikon vähän kevyeemmin, eilen käytiin metsälenkillä jonka jälkeen kävin ensimmäistä kertaa pesemässä sen hännän ja jalat, ja hyvin meni :D Häntä oli kyllä likanen, hehe, että ihan hyvä että sain pestyä ;)

(C) Anna-Karin Åkers


Kaviot putsaan kovalla harjalla ja vedellä jonka jälkeen kuivaan ne, ja laitan kaviorasvaa. En siis tee tätä usein, mutta aina silloin tällöin :)

Tänään ratsastin Pixun, ilman juoksutusta alkuun. Se on vähän vaikeampaa mutta ei niin pahan vaikeaa. Keskityin tänään enemmän raviin koska se on niin on-off sen tuntuman kanssa siinä. Ratsastin sitä nyt jalasta vähän enemmän eteen jotta saisin paremmin kontaktia "takajaloista ohjaan". Sain ihan superhyvän tuntuman loppua kohden kun se oikeen rupes työntämään sieltä takaa mun käteen, silloin se tuntumakin automaattisesti tulee vakaaksi ;)

Huomenna se saa taas käydä metsälenkin, torstaina juoksutan, pe&la taas kävelyä vaan ja sunnuntaina sitten hyppelyitä. Se on niin hyvin mennyt viime viikolla eteenpäin että tunsin että se nyt tarvitsee vähän helpomman viikon.

Itse pääsen perjantaina taas moikkaamaan Hiltonia ja ratsastamaan silllä pe&la, en millään malttais odottaa!! Ihan hirveä ikävä sitä hevosta! Onneks se tulee sitten kotiin 10.4 eli ei oo enää siihen pitkä aika :)


(C) Heidi Järvi


10 kommentarer

 1. Anteeksi tyhmä kysymys, mutta missä Hilton on ollut ja miksi?
  Pixusta tulee varmaan yhtä komea kuin Hiltonista, mutta tyttömäisellä tavalla.
  Montako hevosta sinulla on ja monellako ratsastat/kilpailet?
  Kuka on suosikkisi ja miksi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hilton on ollut helmikuun alusta mun valmentajan luona treenissä, jotta saisin sen nopeammin eteenpäin ja kehittymään :) minulla on 3 hevosta, Zebbeä ei ehkä voi laskea kun se on Saksassa mutta se on kuitenkin mun suosikki, tulee aina olemaan myös! Kotona olevista niin Hilton on se ykkösheppa ja se millä mä kisaan myös tämänkauden :)

   Radera
  2. Tuleeko zebbe enää takaisin Suomeen?

   Radera
 2. Hei! Ei liity tähän postaukseen, mutta millaisia töitä teet nykyään juristina? Harkitsen oikeustieteen lukemista ja ajattelin kysyä, kun tätä blogia muutenkin seurailen. :) Mitä pidit opiskeluista ja nykyisestä työstä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei! Olen käräjänotaari pohjanmaan käräjäoikeudessa, toimin oikeuden puheenjohtajana(tuomarina) rikos- ja siviilijutuissa, konkurssiasioissa,velkajärjestelyissä, ja hakemusasioissa. Erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen virka, notaarina ollaan vuosi jonka jälkeen voi anoa varatuomari-tittelin :) opiskelut oli mun mielestä tosi tylsät :p mutta kyllä kannattaa, sillä tämä työ on niin mielenkiintoinen ja monipuolinen! Varaudu lukemaan PALJON, sitä se opiskelu enimmäkseen on ;) tsemppiä!!

   Radera
 3. Mitä zebbelle kuuluu saksaan? en muista oletko kertonut aiemmin, mutta kuinka kauan se on siellä? Onko Z vain treenissä vai kilpaileeko se myös siellä?
  pixu on kyllä todellA söpö :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se on vaan treenissä, ei kilpaile :) ja hyvää sille kuuluu, McLeanit tekee tosi hyvää työtä sen kanssa :)

   Radera
 4. Onko Zebbe kuitenkin sun? Onko se tulossa takaisin sulle vielä? Multa on selkeesti mennyt jotain ohi! :D

  SvaraRadera
 5. Hei! Tekisitkö postauksen hevosen varusteista? Esim miksi pintelit? Mitä satuloita nyt, suitsista yms?

  SvaraRadera