Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 16 mars 2019

Valmennustäyteinen kevät!

Aina olen valittanut, että täällä Vaasassapäin käy niin huonosti valmentajia, tai liian harvoin, niin nyt on kesään asti kuulkaas oikeastaan joka toinen viikko valmennuksia! Ja siis sellaisia valmentajia missä haluan käydä :) Nyt viikonloppuna meillä oli Jasmin Sikström täällä valmentamassa, sitten kahden viikon päästä Nipsu tulee taas, ja Nipsun valmennusten jälkeen kahden viikon päästä tulee Marko Björs! 

  




Nyt kyllä niin luksusta, ja onneksi nyt just kun me oikeasti tarvitaan apua, että päästäis treenissä eteenpäin ja ehkä sinne kisoihinkin joskus! 

Vaan se, että valmennukset ei tällä kertaa järjestetty meidän kotitallilla vaan sai ajaa toiselle maneesille, oli niin hyvää treeniä meille. Pippi kun ei ole käynyt kauheasti missään niin vaan se matka ja uudessa paikassa ratsastaminen tekee tosi hyvää sille tässä vaiheessa. Sitä pitää nyt vaan treenata ja käydä useammin muualla ratsastamassa jottei se matkustaminen olisi mikään juttu. 

Pippi selkeästi jännitti eilen tosi paljon, se ei kyttää mitään ja on silleen kyllä kiltisti, mutta iso hevonen isolla liikkeellä joka menee ihan kahteen osaan kun jännittyy, ei ole kauhean helppo ratsastaa. Ei siinä oikeen voi paljon tehdä jos se jännittää niin selkä menee lukkoon, se on sit haastavaa. Kuitenkin saatiin se aika nopsaa toimimaan huomattavasti paremmin eilen, ja kaikista parasta näissä kahdessa päivässä on ollut se, että se on antanut mun ratsastaa sitä! 

Paljon vaan perusasioita hinkattiin, mitkä onkin meille tällä hetkellä ne tärkeimmät. Pippi on ihan eri hevonen silloin kun sen kropan saa hallintaan, kun silloin kun se vähän horjahtelee menemään. Ei se itsekään silloin oikeen pysty liikkumaan tai huomaa että sitä ärsyttää kun on vaikeaa. Kun saa varsinkin lavat ja etuosan hallintaan, se kantaa sen etuosan ja työntää takaa niin kaikki on niin paljon helpompaa!

Tänään oli jo paljon parempi ja saatiin parempia pätkiä. Se oli nopeampi avuille ja kuunteli paremmin. Ei vielä kuten kotona, mutta huomattavasti parempi. Kuitenkin saatiin tosi hyvin parannettua eilisestä. Nyt mun pitää vaan muistaa ratsastaa sitä enemmän "kahdella ohjalla" ja uskaltaa käyttää jalkaa. 

Kuvat otettiin viikko sitten ne on kaikki Sofia Kuuselan käsialaa. Upea vaaleanpunainen setti on Equestrian Stockholmilta (jonka kanssa minulla on yhteistyö.) 

Jos treeneistä kiinnostaa katsoa videoita, ne löytyy mun instagramista SB__Dressage_







3 kommentarer

  1. Var i Vasanejden är ni med Pippi? Jag skall efter tio år i Nyland flytta tillbaka till Vasa nästa år och vill föräkra mig om att min dressyrhäst och jag kan fortsätta utveckas och ha bra tränare även i framtiden :)

    SvaraRadera
  2. Hei! Voiko kauttasi vielä saada alennusta Amazona Suecan saappaista? :) Joskus oli mahdollista nimesi mainitsemalla saada 10 %:n alennus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haluaisin oikeasti tietää. :'D

      Radera