Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 11 augusti 2014

Helsinki International Horse Show

Jos ei viikonlopun tulokset ollut tarpeeksi shokeeravia niin nyt varmistui vielä finaalipaikka HIHS:iin!! Olen kuudennella sijalla mutta finaalissa saa ratsastaa vaan yhdellä hevosella joten Nina Dunderin toinen hevonen jää pois eli mä olen se viides joka pääsee ratsastamaan Helsingin Jäähalliin!!!! Siis tää on ihan sairasta mä en voi uskoa tätä todeksi?!! Voi Zebbe minkä teit ja kuinka onnelliseks sä oot mut tehnyt! mä en varmaan ikinä pääse tästä yli tai tajua tätä todeksi :D19 kommentarer

 1. Vautsi, onnittelut! On kyllä ollut hienoa seurata tän blogin välityksellä miten teillä näkyy sujuvan koko ajan paremmin ja paremmin. Erityiskiitos vielä sun vilpittömästä tyylistä kirjoittaa, tekstistä välittyy ainakin mulle aina varsin hyvin myös nimenomaan se tunnetla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo mä saan kyllä nipistää itseäni kädestä joka 30 sek kun en mä vaan tajua että tämä on todellista!! :) pitää nauttia nyt kun tämä ei kyllä ikuisesti kestä ;) ja kiitos, kiva että tykkäät :)

   Radera
 2. Wau!! Hieno saavutus! Moni ei pääse HIHS:siin ratsastaan, onnea sulle!

  SvaraRadera
 3. Onnea :) ja mitenkään vähättelemättä Zebbeä, niin eihän Z yksin sitä ole tehnyt ;) yhdessä te olette sen saavuttaneet..

  SvaraRadera
 4. Niin ja Ellan Eliko on ulkomailla :)

  SvaraRadera
 5. Todella paljon onnea! Teet todella hienoa työtä hevostesi kanssa.

  SvaraRadera
 6. AAAaaahh mä itkin kun katoin ton teidän videon, oikeen kunnolla ääneen. Varsinkin loppu sai vedet virtaamaan oikeen kunnolla, olit niin ylpee Zebbestä ja onnellisen oloonen.
  Nyyh! :)

  SvaraRadera
 7. Katsoin videon töissä kuulokkeet päässä ja kun rata loppu, aloin taputtamaan ihan hirveesti, ennen kun tajusin et mähän tosiaan oon töissä... Työkaverit katso vähän ihmeissään :)

  SvaraRadera
 8. Oi kun mahtavaa! Paljon onnea! Oleette kyllä paikkanne siellä ansainneet <3

  SvaraRadera
 9. kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, näitä on niin ihana lukea ja mulla tulee vieläkin onnenkyyneleitä, koskakohan ne loppuua?! :D ihanaa että saan jakaa tämän teidän kanssanne :)

  SvaraRadera
 10. Stort grattis! Det var nog välförtjänt! :) Kom ihåg att njuta också..

  SvaraRadera
 11. Wautsi! Tosi mahtavaa, että sun tekemä kova työ Zebben kanssa palkitaan, ei voi muuta sanoa kun valtavasti onnea teille! Olette tän kaiken kyllä ansainneet :) Ja varmasti tulee olemaan unohtumaton kokemus tuo HIHS!

  SvaraRadera
 12. Onnea paljon, mahtavaa! :)

  SvaraRadera
 13. Ihan mahtavaa ja hienoa!! Isosti onnea. Olen seurannut sun taivalta blogin välityksellä tämän vuoden ja tuntuu että nyt pitää kyllä ostaa lippu HIHS:iin että pääsen näkemään teidät sielä livenä. Annat inspiraatiota ihan tavalliselle ratsastuskouluridaajalle. Kiitos tässä samalla elämänmakuisesta blogista, jota on ilo seurata.

  SvaraRadera
 14. Super stort grattis ! Har följt bloggen från början o gläds med dej att allt jobb äntligen börjar ge resultat. Fortsätt i samma stil o låt oss dela sorg o glädje i fortsättningen också :)

  SvaraRadera
 15. Superisti onnea, hyvä! :)

  SvaraRadera