Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 8 augusti 2014

Huisin hyvä day 1 HevosHippaloissaTämä kisareissu ei oikeen alkanut hyvin kun mulla iski keskiviikon ja torstain välisenä yönä ihan hirveä kurkunkipu joka ulottui ihan korvaan asti, ja kuumekkin nousi siinä yöllä, en saanut nukuttua ollenkaan. Pikkasen ärsytti aamulla kun oli vieläkin tosi heikko olo, mietin että mulle varmaan nousee tosi korkea kuume enkä pysty ratsastamaan. 

 Koko 7,5 tunnin ajomatkan sai onneksi vaan levätä ja nukkua, illalla oli vielä huono olo mutta pystyin ratsastamaan kuitenkin ja tänään aamulla kun heräsin oli jo parempi olo. Koko päivä meni äkkiä vaikka mentiin tallille jo 9-aikoihin ja mun lähtö oli vasta 18-aikoihin illalla. Olen kuvannut kaveria ja putsannut tavaroita, sekä vähän shoppaillutkin kun täällä on pieno "expo". Zebbelle ostin B- Vertigon karsinavahdin joka oli Zebbelle ihan mainio kun se tykkää katsella aina karsinasta ulos :)
Zebbe oli myös aika hyvä viihdyttämään meitä kun se keksi kaikkea hauskoja ilmeitä ja muutenkin hääräs kaikennäköistä, nosteli harjapakkia yms.. :P


Meidän verkka jäikin sitten tosi lyhyeen kun yksi ratsukko oli jäänyt pois ja siitä ilmoitettiin vasta kun tulin verkka-kentälle. En saanut siinä ajassa pohkeita tarpeeksi läpi, ja ne on kaiken A ja O Zebben kanssa... Radalla se oli joo tasainen ja teki kaikki jutut (paitsi kolmoset missä se rikkoi viimeisen vaihdon ja se oli ihan mun oma moka kun annoin vaihto-avun liian myöhään) mutta tuntui että oli liian pitkänä. Käynti kuitenkin oli puhdasta ja koko käynti-ohjelmasta ( takaosankäännökset, koottu ja lisätty käynti) saatiin 6 ja 7 välisiä numeroita, ja sehän nostaa keskiarvoa todella paljon kun ne on yleensä meillä siinä 4-5 arvosia :P

Ihan sairaan siistiä että vedettiin taas omat ennätyspisteet 65.7% Prix St George-ohjelmasta!! En oikeen voi tajuta että tämä on totta, tulee vaan mieleen kaikki pahimmat talvipäivät kun ollaan ajeltu sulvan maneesille myrskyssä ja sinnikkäästi treenattu koko ajan, kyllä se on vaan niin mahtavaa kun kova työ tuottaa tulosta ja se palkitaan, näistä pisteistä olen vaan unelmoinut koko ajan ja nyt ne ovat totta!! Aivan ihanaa, super Zebbe !

 Tänään onkin muuten tasan tarkkaan 6 vuotta sitten kun Zebbe tuli minulle Suomeen, se oli 08.08.2008 kun Zerleone muutti Suomeen, joten on meilläkin aika monta yhteistä vuotta takana jo :)

Nyt yritän mennä nukkumaan ja toivon että kurkku ja olo olis huomenna parempi, ja että huomenna saadaan tehtyä pidempi verkka ja että mäkin saisin paremman fiiliksen radalla!

Zebben mielestä oli hauskaa laukata esteitten seassa, vaikka se oli tällä kertaa ihmeen rauhallinen palkintojenjaoissa ;)

1 kommentar