Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 18 augusti 2014

Huomenna vihdoin valmennukseen!

Nyt tuntuu että ollaan liian pitkään treenailtu yksin, joten huomisen Maschan valmennus tulee oikeen tarpeeseen. Tänään treenasin vähän enemmän molempien hevosten kanssa, jotta ne huomenna olisi hyvässä vireessä ja saatais mahdollisimman paljon valmennuksesta irti.

Hiltonin kanssa yritin taas vaan saada sitä kokoamaan enemmän ja enemmän, ja paremmin meni nyt jo kun eilen. Lopuksi tein vielä parit avot ravissa sekä sulut diagonaalilla. Vasen sulku sujui oikeen hyvin, oikeassa sulussa sen pitäisi taipua paremmin. Tämä on se jäykkyys minkä nyt huomaa paremmin kun en ole päässyt treenaamaan Hiltonia normaalisti. Kyllä se kuitenkin on parantunut päivä päivältä joten toivo elää ;)

Hilton pääsi taas Heidi Järven malliksi, pikkasen upea kuva < 3 (C) Heidi Järvi :)


Zebbe oli ihan super alkuverkassa. Vähän ehkä innoissaan ja silloin se haluaa tulla hieman vahvaksi, mutta ei ollut yhtään vahva oikealta tänään, helpotus!! Alkuverkassa ratsastin paljon ympyröitä ja siirtymisiä. Työstin sitten laukkaa ensin, ratsastin uran sisäpuolella ja halusin ensin saada ulkokyljen kunnolla läpi. Tästä lähdin pikkuhiljaa kokoamaan kohti piruettilaukkaa. Tässä Zebbe halusi lähteä horjumaan, eli ei pysyny suorana ja yritti näin paeta kokoamista. Joten tässä työskenneltiin hetki, yritin saada sen menemään suorana vaan eteen mutta piruettilaukassa. Parani aika nopeasti ja lopuksi treenattiin vielä ISOA ravia, passagesta keskiraviin ja takaisin passageen nopein askelin, tästä se ravi kasvaa ja tuntui ihan mielettömältä! Tämän ravin kun saisi ens vuonna näytettyä radallakin ;)

tämäkin mahtava kuva by (C) Heidi Järvi


P.S Jouduin poistamaan anonyymien kommentoinnin ainakin hetkeksi, kun mulle on tullut ihan hirveä määrä spam-viestejä sen kautta viime aikoina. 

4 kommentarer

 1. Vähänkö hienoja kuvia! Tsemppiä valmennukseen myös ;)

  SvaraRadera
 2. Upeita nämä kuvat! Mahtava kuvaaja sulla :)

  SvaraRadera
 3. aina mä unohdun katselemaan Hiltonin kuvia... On se hieno ♥

  SvaraRadera
 4. wau noi kuvat on tosi mahtavia! :o

  SvaraRadera