Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 2 augusti 2014

Terkkuja Ibizalta!

Täällä toimii netti tosi heikosti niin mun lupaamani kuvapostaus Lappeenrannan kisoista tulee vasta ensi viikolla kun olen päässyt kotiin. Olen saanut tosi paljon hienoja kuvia joten kunnon kuvapostaus tulossa :)
Itse asiassa päätin lähteä uudestaan Lappeenrantaan ens vloppuna 7-10.8 kun viimeinen pikkukierroksen osakilpailu pidetään siellä. Ei ehdi montaa päivää olla kotona kun taas pitää lähteä reissuun :)

Hepoilla on muuten mennyt kaikki hyvin, ne on maastoillu ja tehny perusjumppaa kentällä, oikeen hyvää aktiivilomaa ja jaksaa nyt toivottavasti taas tehdä kunnolla hommia hetken. Harmi kun Hiltonille ei oikeen enää ole kisoja tälle vuodelle, Lappeenrannan jälkeen on Joukkue-SMät Harjussa Zebben kanssa ja sen jälkeen en enää jaksa ajella hirveesti :p mutta panostetaan mieluummin Hiltonin kanssa nostamaan se sinne va A-tasolle pikkuhiljaa, vaikka varmaan menee ens vuodelle ennen kun se pääsee niitä luokkia starttaamaan mutta nåin se menee, hevosen kouluttaminen on hidasta hommaa :)

3 kommentarer

  1. Kuinka monta kertaa sä oot tippunu hevosen/ponin selästä? Ja milloo viimeks tipuit? Ja sitte vielä et miten oot oppinu noita liikkeitä ja kuka ne on opettanu sulle?

    SvaraRadera
  2. Tiiätkö Sanna Backlundin?

    SvaraRadera
  3. Minä päivänä sun luokat on?

    SvaraRadera