Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 13 augusti 2014

Juoksutuspäivä
Eilen olisin halunnut ratsastaa mutta korvatulehduksen ja flunssan takia päätin sitten pysyä pois selästä vaikka vaikeaa oli :p juoksutus on tosi hyvä treenimuoto jos sitä osaa käyttää oikeen. Liian usein ei kannata juoksuttaa koska se on aika rasittavaa hevosen jaloille juosta ympyrällä koko ajan. 
Itse käytän nyt vaan sivuohjia koska mun hevoset kulkevat molemmat tosi hyvin selän yli liinassa. Pessoa on tosi hyvä käyttää myös, se nimenomaan opettaa hevosen nostamaan sen selän.Laitan aina sisäpuolen sivuohjan ainakin 7 reikää lyhkäsemmäksi jotta hevonen taipuisi hyvin sisälle ja liinan vielä kuolainrenkaasta läpi ja kiinni juoksutusvyöhön, näin voin säätää asetusta paremmin. 

Eilen Hilton veti vähän rodeoita alkuun, mikä on aika epätavallista, niin se sai tehdä vähän kauemmin töitä sitten kun oli niin paljon virtaa.Zebbe oli ihmeen rauhallinen, se yleensä revittelee liinassa kunnolla mutta nyt tuli vaan parit pukit ja spurtit ennen kun se pystyi taas keskittymään työhönsä ;) 

Illalla hepat rokotettiin joten nyt seuraa parin päivän tauko treeneistä. Vlopuksi pitää kyllä käynnistää Hiltonin treenit kunnolla taas kun nyt on tullut liikaa pausseja sen treeniin eikä olla päästy oikeen vauhtiin. Tiistaina osallistun molemmilla hevosilla Collianderin valmennukseen. Nipsu ja Marko tulevat vasta syyskuussa seuraavan kerran joten kiva että saadaan nyt Maschalta vähän apua!


Viralliset finaalipaikat julkaistu myös SRL:n sivuilla ja meidän paikallislehdessä oli kirjoitettu pieni juttu kisoista:Inga kommentarer

Skicka en kommentar