Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 14 januari 2015

Amazona Sueca

                         (Tämä postaus on tehty yhteistyössä Amazona Suecan kanssa)Minulla on ilo kertoa että ollaan solmittu yhteistyösopimus Amazona Suecan kanssa. He tekevät aivan mahtavia ratsastussaappaita mittatilauksena, ja pystyn nyt tarjoamaan teille 10% alennuksen kun tilaatte heiltä saappaat, vaan mainitsemalla nimeni.

Itse olen tilaamassa BIA-nimiset saappaat uusiksi treenisaappaiksi, mitä mieltä olette niistä?

(C) Amazona Sueca


Jos tämmöiset saappaat kiinnostaa voin myös auttaa mitoituksessa jne, Amazona Suecan omistaja kun ei suomea osaa niin voin myös olla välikätenä jos on tarvetta :)

Itse tykkään näistä saappaista tosi paljon, ne ovat vähän erilaiset ja väriyhdistelmiä on tosi paljon eli varmasti voi teettää ihan oman näköiset saappaat. Jeanna Högberg ratsastaa näissä saappaissa ja on mukana kehittämässä niitä myös. Esteratsastajille löytyy myös saappaita. Omaa kokemusta saappaista voin kertoa sitten kun ne saan, mutta ulkonäöltään ne ovat mielestäni tosi hienot :)

Amazona Sueca Facebookissa

Instagramissa nimellä amazonasueca

17 kommentarer

 1. Aivan upeat saappaat!

  SvaraRadera
 2. Ihastuin myös itse noihin saappaisiin! Laitan sinulle viestiä, kun tilaaminen on ajankohtaista :)

  SvaraRadera
 3. Voi miten ihanat saappaat! Kyllä noilla kelpaa treenata :)

  SvaraRadera
 4. Hienot!! Voisitko tehdä joskus esitelmää sun omista ratsastusvaatteista?:) ja kuinka monta huopaa sulla on?:D aina melkei joku uudenäköne huopa päällä!:D mutta superhienot hevoset sulla!:) ja hyvin ratsastat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. eikö? :) joo pitää katsoa jos joskus löytyy aikaa tehdä sellainen postaus :) kiitos kiva kuulla :)

   Radera
 5. Wau mitkä saappaat! Todella! En ollut kuullutkaan tuosta merkistä. Enkä ole netistä koskaan tilannut, mutta kai niistä tarkoilla mitoilla sopivat saa. Itsellä vain monet jäävät kapeaksi kärjestä litistäen varpaita/pikkuvarvasta. Sen takia mieluummin kai sovittaisi ensin..

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo tämä ei ole kovin tuttu merkki Suomessa. nämähän tehdään mittatilauksena eli sovittaa ei voi, mutta sun jalasta otetaan tosi monesta kohdaa mitat jotta saappaat oikeesti istuvat sun jalkaan niin hyvin kuin mahdollista. käsin nämä saappaat tehdään :)

   Radera
 6. Vau miten ihania saappaita! Mä ihan ehdottomasti haluan tilata omat, tosin ensin voin odottaa sun mielipidettä niistä kunhan saapuu! Ja missä sulta voi sitten kysellä apuja mittaamiseen tms kun ajankohtaista? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Juu mä laitan heti tänne postauksen kun saappaat saan, siinä kyllä kestää hetki kun ne teetetään jne. voit laittaa esim s-postia niin voin sitten auttaa mittaamisessa jne :) s-posti on soffi1986@hotmail.com

   Radera
 7. saako nauhallisilla saappailla kisata seura/aluekisoissa? Siis sellaisilla missä on vain nilkan kohdalla nauhoitusta. Kiitos jos vastaat!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kannattaa tarkistaa säännöt, itse en ole tuollaisen kysymyksen eteen joutunut joten en ole tarkistanut asiaa :)

   Radera
  2. Ainakin tähän asti on saanut

   Radera
 8. Stövlarna på bilden är som gjorda åt dej fast jag inte känner dej :-) De skriker Sophiaaaa!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D låter bra, jag tycker dom är helt super snygga!! :)

   Radera
 9. I vilken prisklass ligger deras stövlar ungefär? :)

  SvaraRadera
 10. Miten kauan suunnilleen tilaamisesta saappaiden saapumiseen menee? Kuolannut jo aivan liian pitkään, ja nyt päättänyt uhrata kesätyörahat näihin. Ruotsin taitaminen tosin todella heikko, niin olisi hienoa jos tosiaan voit auttaa. :-)

  SvaraRadera