Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 17 januari 2015

Ikävä...

Hiltonia < 3 Tiistaina pääsen sitä kuitenkin moikkaamaan kun käyn sitä ratsastamassa pari päivää. Jännää nähdä miten se on edistynyt :)9 kommentarer

 1. Mun täytyy tunnustaa, että löysin blogisi lukijaksi, kun näin Zebben eräällä videolla ja ihastuin siihen heti. Päivä päivältä olen kuitenkin alkanut tykätä yhä enemmän myös Hiltonista. Se on upea hevonen ja kehittynyt aivan valtavasti. En yhtään ihmettele, että sulla on tullut sitä ikävä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ne on kyllä molemmat mulle niin tärkeät <3

   Radera
 2. Jostain syystä säikähdin tuota otsikkoa. Onneksi kyse olikin aivan muusta, kuin mitä ensin kerkesin ajatella :) Onneksi pian näet Hiltonin kuitenkin. Onko Zebbe lähdössä siis samalle reissulle myöhemmin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo, lähden Nipsun luo taas 2-6.2, silloin otan zebben mukaan ja se sitten jää sinne ja hilton tulee kotiin :) saadaan molemmat hepat vähän nopeammin kehittymään kun valmentaja auttaa viemään eteenpäin, samalla opii tuntemaan mun hevoset paremmin ja osaa sitten jatkossa myös auttaa mua tehokkaammin :)

   Radera
 3. On se komea! Eikös tuo yksi kuva ole Lohjalta? ;) tule vaan useammin tänne kilpailemaan :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. On joo, kun oltiin pari vuotta sitten kisaamassa siellä 7-vuotis cupissa :)

   Radera
 4. Eikö hilton olekaan kuukautta nipsulla?

  SvaraRadera
 5. Ihana tuo vimppa kuva. Oon ottanu Hiltonista kuvan kesällä. mun blogin vanhoissa postauksissa. Meinasin tulla yhissä kisoissa huuballa pyytään mun kaverin kanssa nimmaria. Mutta ei uskallettu. Zebbe ja Hilton on ihania mutta korkeita! :) Olisi kiva jos laittaisit ratsastus videota.
  Olis toosi kivaa jos sä mun idoli kävisit mun blogissa. Ei oo pakko jos ei huvita, mutta olis kivaa koska asun kanssa Vaasassa ja fanitan sua. Olis kivaa jos sulle vois lähettää fani postia.

  ellanhevoselama.blogspot.fi

  SvaraRadera