Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 22 juli 2016

Esittelyssä: Speedexin laadukas Complete Electrolytes
(Tämä postaus on tehty yhteistyössä Speedexin kanssa)
Olen ollut niin todella iloinen ja tyytyväinen uuteen yhteistyöhöni Speedexin kanssa, koska olen aina kuullut vain ja ainoastaan hyvää palautetta heidän rehuistaan, ja itse olen pari vuotta sitten syöttänyt Zebbelle Speedexin Flexability, ja olin siihen todella tyytyväinen. Nyt kun olen heidän tuotteitaan käyttänyt parisen kuukautta, olen varsinkin Hiltonissa huomannut, että Hiltonin iho ja karva on todella paljon paremmassa kunnossa! Hiltonilla oli ikään kuin ihottumaa tuossa keväällä mutta rehunvaihdon myötä on se kadonnut kokonaan!


Nyt ajattelin esitellä teille vähän tarkemmin tät hyvää elektrolyyttiä, mitä syötän sekä Hiltonille että Pixulle. Speedexin Complete Electrolytes voi ostaa 2 kg:n purkeissa ja sellainen purkki maksaa 58 euroa.


Itse annan kovan treenin jälkeen 3 mittaa elektrolyyttejä puuron sekaan, ja kevyempinä päivinä 1-2 mittaa.  Se mitä tekee tästä elektrolyytistä niin hyvän on se kun se ei hajoa hevosen vatsalaukussa kuten monet muut elektrolyytit, vaan se hajoaa vasta hevosen ohutsuolessa, missä elektrolyytit imeytyvät parhaiten! (Alla olevasta videosta näkee miten Speedexin elektrolyytit eivät hajoa vedessä).


Omat hevoseni syövät tätä elektrolyyttiä mielellään ja hyvin palautuvat aina rankan treeninkin jälkeen nopeasti :)
Speedexin omilla sivuilla on kerrottu tuotteesta näin:


"Complete Electrolytes on maittava, vatsaystävllinen ja oikein tasapainoitettu elektrolyyttituote, joka korvaa elektrolyyttejä samassa suhteessa kun niitä rasituksessa häviää.
Keskeiset elektrolyytit natrium, kloridi, kalium, kalsium ja magnesium ovat tärkeitä ravintoaineita, joita tarvitaan hermo-ja lihastoimintoihin. Niitä tarvitaan myös ylläpitämään normaalia nestetasapainoa ja ruuansulatusta sekä  munuais-, keuhko- ja sydäntoimitaa.
Riittämätön elektrolyyttien saanti on usein syynä kilpahevosten alisuorituksiin. Tavanomaisten elektrolyyttituotteiden huono maittavuus rajoittaa usein rehun ja lisärehujen syöntiä ja niiden on osoitettu ärsyttävaän mahaa ja suolistoa ja voivan aiheuttaa vatsahaava.
Complete Eletrolytes:ssa käytetyn MicroBead™ teknologian ansiosta nämä ongelmat voidaan välttää. Koska jokainen rae hajoaa vasta ohutsuolessa, jossa elektrolyytit imeytyvät parhaiten, vähenee mahalaukun ärsytys."


Tuhannet kiitokset vielä Speedexille joka on mukana tukemassa minun kilpailu-uraani ja huolehtii että hevoseni saavat parasta mahdollista rehua ja lisäravinteita!2 kommentarer

  1. Mitä Speedexin rehuja hevosesi syövät? =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ne syö Royalia, flexabilityä, hilton syö gut balanceria ja kisoihin prokalm ja energex, ja nää elektrolyytit tietty ☺️

      Radera