Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 31 juli 2016

Suunnitelmia

Olin alunperin menossa Ouluun Hiltonin kanssa tänä viikonloppuna kisaamaan mutta päätin sitten jättää ne kisat väliin ja lähteä mieluummin ensi viikonloppuna Helsinkiin DTT:n kisoihin (La:na PSG ja su:na Inter 1).

Lappeenrannan kisoista,  (C) Senja Simpura :)

(C) Tiia Käyhty (ja alla olevat kuvat)Hiltonkin on ottanut nyt vähän iisiimmin L-rannan kisojen jälkeen, itsellä on vähän into ja inspis kadonnut  mutta ehkä se tästä lähtee taas käyntiin. Ainakin sen huomasin että mun on pakko nyt taas olla tosi tarkkana että Hiltonin täytyy olla TODELLA reaktiivinen mun jalalle ja mun pitää saada sen takajalat nopeammaksi taas. Tätähän harjoiteltiin todella paljon viime vuonna mutta nyt on tuntunut että on niin paljon keskitytty muihin juttuihin että tämä on unohtunut. Saattaa myös olla syy siihen miksi se ei toimi radalla kun ei kuuntele mun jalkoja ja laahaa takaosaa perässään.

Nyt olen ruvennut syöttämään sille Speedexin GutBalanceria, ja ensi viikon kisoihin yritän syöttää sille ProKalmia myös, katsotaan jos tämä yhtälö sopis sille paremmin, jos sais sen jännittyneisyyden kuriin...

Ensi viikolla tarkoitus on treenissä vaan herätellä sitä ja saada se nopeaksi jalalle, ja sitten jumpata sitä rentona ja "löysänä" pari päivää myös jotta olisi mahdollisimman letkeä kropastaan.

Pixun kanssa on tarkoitus lähteä keskiviikkona Kurikkaan 1-tason estekisoihin, missä Tina ja Pixu hyppää 60-70cm :) Meidän oli tarkoitus eilen lähteä toiselle tallille ratsastamaan ja katsomaan miten se reagoi uudessa paikassa, mutta just kun meidän piti lähteä niin täällä alkoi ihan järkyttävä ukkosilma ja vettä tuli ihan kaatamalla, joten jätettiin lähtemättä. Mäkin pelkään ukkosta sen verran paljon että annoin hevosille vapaapäivän, ei mun ratsastuksesta olis tullut yhtään mitään kun olisin vaan tärissyt ja pelännyt jokaista salamaniskua :P

Tänään Tina lupautui ottamaan musta ja Pixusta vähän ratsastuskuvia, toivotaan että ulkokentällä vois mennä jotta saatais oikeen kivoja kuvia mitä voin sitten näyttää teille myös ;)

1 kommentar

  1. Nyt säätelet nappulat nallekarhun kanssa kotikentällä kohdilleen, että nallekarhu olisi reaktiivisempi sun pohkeellesi ja nostelisi niitä, niin hyvin menee.
    Harmin paikka, että ukonilma yllätti, sillä olisi ollut kiva lukea miten Pixu reagoi uuteen paikkaan. Viisas valinta, että ette lähteneet, sillä Pixu olisi voinut saada traumoja ukkosesta.

    SvaraRadera