Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 12 juli 2016

Vähän huono fiilis..

Meillä oli eilen kuvaus-sessiot Heidi Järven kanssa seuran jäsenien kanssa, ja olin Hiltsun kanssa mukana. Oltiin Sulvan kentällä ja saatiin pukeutua oikeen kisavermeisiin :) 
Hilton kyllä välillä osaa sitten ottaa sellaista ressiä ja rupeaa puuskuttamaan ihan hirveesti. Silloin se ei saa happea tarpeeksi sen lihaksiin eikä jaksa liikkua ja siitä tulee todella raskas. Näin tapahtui eilen.
Jotenkin tosi outoa että se näin pikku jutusta rupeaa jänskättämään niin paljon? Ei edes tehty mitään erikoista kun vaan otettiin kuvia :p toivon todellakin että se osais ottaa Lappeenrannan kisoissa vähän rennommin koska näin mä en voi sitä ratsastaa.. Noh, toivotaan että tänään olis vähän parempi päivä.. Huomenna sillä on vapaapäivä ja lihashuolto. Torstaina lähdetään sitten aamupäivästä ajamaan kisapaikkaa kohti.


4 kommentarer

 1. Sun pitäis ehkä useemmin käydä muualla ratsastamassa hiltonin kaa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kyllä, ei huono idea ollenkaan :) mulla on vaan niin huonosti aikaa mutta voisin kyllä yrittää käydä ne viikonloput kun ei ole kisoja tai muuta niin vaikka tuolla Sulvan kentällä edes yhtenä päivänä :)

   Radera
 2. No voi nallekarhu Hiltonia. Kuvassakin sen ilme on epäilevä ja kujeileva.
  Ehkäpä kannattaisi välillä käydä ihan arkenakin muissa paikoissa, niin Hiltonkin tottuu eikä puuskuttele.

  Vapaapäivä ja lihashuolto tekee hyvää ja uskon, että se tekee kisoissa parhaimpansa ja vie sinut voittoon. Pidän peukkuja teille.

  Pixun ehdottaman suosikkini kuulumisia odottelen ja tuskin jaksan odottaa, että te kaksi pääsette vielä jonain kauniina päivänä kisakentille. Pixu on niin Super nöyrä ja fiksu heppa kaikin puolin. Sopii sinulle niin hyvin.

  Nyt lataan peukut pystyyn ja onnea sekä menestystä kisoihin. Älä ylisuorita vaan nauti hymy huulilla ja Hiltonin hoitaa homma kotiin. Toivotaan, ettei olisi liian kuuma keli vaan sopivan viileä ja että pohja sopisi teille kahdelle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo pitää kyllä. Mä en oo tajunnu että se näin pahasti jänskättää vaan et se on enemmän se kun ollaan isolla kisapaikalla mutta ilmeisesti ei :P ehkä mä ehtisin tänään heti käydä taas Sulvalla.. Toivotaan että kisoissa menis paremmin ;P mutta L-ranta on kyllä todella hankala siinä mielessä kun se on niin avara.. noh onneks on 3 päivän kisat :D Pixu pääsee toivon mukaan ens keväänä kisarumbaan mukaan, tämä vuosi treenataan vaan ja koulutan sitä eteenpäin :)

   Radera