Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 25 oktober 2014

Mikä mahtava kokemus!Tänään oli kyllä niin mahtava, sekava, epätodellinen päivä että en oikeen ole sisäistänyt koko asiaa vieläkään. Heräsin aamuyöllä klo 04 enkä saanut sen jälkeen nukuttua kun minua jännitti ihan sairaan paljon, ja jännitys meni ja tuli aallottain siinä aamun aikana kunnes saavuttiin jäähallille. Sitten tuli vaan sellainen fiilis että hitsi kuinka hauska päivä on tulossa. Sen jälkeen jännitys katosi täysin ja oli vähän sellainen "tyhjä" olo. Keskityin verkkaan täysin ja oli kyllä niin ihanaa kun Nipsu oli auttamassa siellä, sain sitten tehtyä paljon paremman ja tehokkaamman verkan.

Kun piti mennä areenalle mua ei jännittänyt yhtään, siis ei pätkääkään, eikä edes siinä vaiheessa kun astuttiin areenalle. Ajattelin vaan että "aijjaa, eikö tää oo sen mahtavempaa" :P jotenkin en osannut sitten kuitenkaan keskittyä ratsastamiseen niin hyvin kuin olisin halunnut eikä mulla oikeen jäänyt mitään kuvaa siitä mun radasta, en ollut tyytyväinen enkä pettynyt. En oikeen osannut sanoa tai tuntea mitään :P

Kolmas sija ja 67.275% tulos oli just se mitä oli salaa toivonut, olin itsekseni ajatellut että jos pääsen kolmannelle sijalle ja saan yli 66% ensimmäistä kertaa noin isolla areenalla niin olisin enemmänkin kuin onnellinen! Ja me saavutettiin molemmat tavoitteet.
Zebbe on ollut maailman ihanin hevonen, en olisi uskonut että se noin coolisti tuonne areenalle menisi, ihan kuin se sinne kuuluukin < 3 se kyllä osoitti että se pystyy pitämään päänsä kylmänä noinkin vaikeissa tilanteissa ja se on erittäin tärkeä ominaisuus kilpahevosessa, varsinkin jos tulevaisuudessa tähtää isoihin kisoihin missä areenat ovat tuollaisia ;)

Lisää kuvia ja video radasta tulee, huomenna tai maanantaina. Nyt ollaan menossa pikkuhiljaa syömään ja sitten juhlimaan Helsingin yöhön :)

25 kommentarer

 1. Onnea onnea onnea! ♥

  SvaraRadera
 2. Tuliko tämä televisiosta..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ei, mun mielestä vain GP tuli TV.stä :)

   Radera
 3. Voi upeaa! Olen jännittänyt puolestasi ja ihanaa, että kaikki meni hyvin! ♡

  SvaraRadera
 4. Uiii onnea sikana <3 huippua huippua! Teitte sen mitä piti ja hyvin meni ja saavutit tavotteet! Paljon onne sinulle!!! <3

  SvaraRadera
 5. Wau ihan mahtavaa! Onnea :) ♥

  SvaraRadera
 6. Vau! Onneksi olkoon :)

  SvaraRadera
 7. Onnea, ihanaa että meni näin hyvin! :3
  Mun piti tulla kattomaan sun suoritus, mut just astelit pois areenalta ku tulin ovesta sisää! :'(

  SvaraRadera
 8. Wau, tosi paljon onnea!! Äääääää, oon niin ylpeä teistä! :D mutta onnea vielä kerran!

  SvaraRadera
 9. Vau onnea!! Montako osallistujaa oli tuossa luokassa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. viisi osallistujaa

   Radera
  2. 5. Se oli small tourin finaali eli periaatteessa 5 parasta pääsi sinne :)

   Radera
 10. Olin katsomassa suorituksenne. Tyylikästä ja kaunis ohjelma muusiikkineen! Kävi kylmät väreet teitä seuratessa! onnea ja kaikkea hyvää jatkossa :)

  SvaraRadera
 11. Onnea!!!! Ootte niin upeita :D Voi sanoo että vähä jännitti katsomossa ennen sun rataa! :'D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ainiin, mulla on kuvia teistä :)

   Radera
  2. Laita ihmeessä mun s-postiin :) soffi1986@hotmail.com

   Radera
 12. Menitte upeesti, oli ihanaa nähä teijät livenä!!

  SvaraRadera
 13. Paljon onnea vielä tätäkin kautta, olette menestyksenne ja saavutuksenne ansainneet!

  SvaraRadera
 14. Menitte tosi hyvin! :) mulla on kuvia, haluatko ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) joo haluan tosi mielellään, lähetä vaikka mun s-postiin soffi1986@hotmail.com

   Radera
 15. Onnea kamalasti! Oon nyt lukenut blogiasi pari vuotta (koko sen ajan mitä ole haarrastanut ratsastusta), ja kirjoitat todeella hyvin ja myös opettavaisesti. Eilen päivittelin tuloslistaa ja täytyy tuunnunstaa että kyynel tuli silmään kun näin kuinka sijoituitte. Onnea vielä ja Zebbelle rapsutuksia!
  Terveisin, tätiratsastaja-fanisi

  SvaraRadera
 16. Katsomossa oli ilo seurata teidän rataa ! �� onnea !!

  SvaraRadera
 17. Teillä meni tosi hienosti ja Z oli paljon vähemmän kuolaimen takana kuin yleensä! Vähän olin pettynyt tuomareista, voittajalta rumaa, aggressiivista ratsastusta ja teidän prosentit olisi pitänyt olla korkeammat.

  SvaraRadera
 18. Hienoa, että jollekin on taloudellisesti mahdollista elää näin täyttä hevos- ja kisaelämää lapsesta saakka ja opiskelijana. Saat paljon kokemusta jo nuorena ja melkoisen etumatkan niihin, jotka pääsevät kisaamisen makuun vasta työelämässä (eivätkä silloinkaan voi ostaa kuin yhden kymppitonnin hevosen). Sinulle on onneksi siunaantunut nämä kaikki palikat – ahkeruus, hevosrakkaus ja paljon, paljon rahaa – joten etköhän vielä joskus pääse toteuttamaan unelmasi GP-tasolla kisaamisesta.

  SvaraRadera