Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 27 oktober 2014

Videot ja kuvat areenaltaOn kyllä kiva kun voi aina videolta katsoa jälkeenpäin oman suorituksensa. Omasta mielestäni Zebbe tuntui aika huonolta radalla, en saanut sitä niin hyvin takaosan päälle kun mitä se oli verkassa ja tuntui että se vähän "horjui" pois avuiltani välillä kun oli vähän löysänä. 

Mutta kun katsoin videon olin kuitenkin todella iloinen siitä että vaikka se nyt oli vähän löysä ja niitä pikkurikkeitä tuli niin yleisvaikutelma on niin paljon parempi! Se on paljon pehmeämmän ja tyytyväisemmän oloinen, ja se on se tärkein. Nyt pitää vaan saada nuo pienet palaset kohdilleen tässä talven yli niin sitten onkin jo tosi hyvä :) 

Tavoitteena on kyllä päästä sen 70% rajan yli ja olen varma että jos tehdään kovasti työtä talven yli me myös saavutetaan se. Nyt on enää pienistä asioista kiinni. Ens kaudella mennään kuitenkin varmaan päätavoitteena vielä pikkukierros ja sitten bonuksena olis jos pääsis debytoimaan Inter II /GP tasolla sitten syksymmällä :)

En kyllä millään malttais odottaa että pääsen tuonne areenalle uudestaan! Nyt menin itse vähän lukkoon kun oli niin paljon mitä piti sisäistää siellä areenalla samaan aikaan että unohdin vähän ratsastaa :P Jos olisin ratsastanut joka askeleen vähän paremmin olisi tietenkin tuloksetkin olleet pari % korkeammat. Mutta nyt en siihen kyennyt. Enkä siis sano että yli 67% on huono tulos, mutta niin se vaan on että nälkä kasvaa syödessään :P

Seuraavalla kerralla osaan jo vähän odottaa minkälaista siellä on ja pystyn sitten skarppaamaan vähän paremmin. Zebbe otti koko homman myös tosi hyvin ja olen varma että sekin haluaa sinne isolle areenalle pian uudestaan ;) Vähän harmittaa että kisakausi on ohi mutta toisaalta meillä on erittäin intensiivi talvi tulossa, joten sekin tulee olemaan hauskaa kun saadaan lähteä parantamaan meidän liikkumista ja mitä parasta, harjoittelemaan ja oppimaan GP-liikkeitä tosissaan!Ja tässä vielä video palkintojenjaoista :)


15 kommentarer

 1. Tuo teidän musiikki on kyllä mahtava! Ja hirveästi onnea kolmossijasta, blogiasi on kiva seurata kun täällä todella analysoit omaa ratsastusta, hevosta ja overall fiilistä.

  SvaraRadera
 2. vau mikä rata, aivan mielettömän hyvin rakennettu musiikin tahtiin menemään! Ja tosi upea musiikki oi että tuli iha tippa linssiin :D

  SvaraRadera
 3. minäkin itku silmässä katsoin radan, aivan mielentöntä ratsastusta ja hevosen ja ratsastajan välistä yhteistyötä! te jos ketkä olette ansainneet sijoituksen näistä kisoista kaikkien vaikeuksien jälkeen, onnea:)!!

  SvaraRadera
 4. Teillä meni aivan mahtavasti! Odotin paljon esiintymistänne ja olin itse katsomassa vastakkaisella puolella. Minulta löytyy kuvia ja muutama video (jos haluat?)
  Paljon onnea! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) haluan mielellään joo, laita vaikka s-postiin soffi1986@hotmail.com :)

   Radera
 5. Hieno rata ja hieno suoritus! :) Onnea! Ja ai kun ihanasti Zebbe otti chillisti tuossa palkintojen jaossa, kuin vanha tekijä ;)

  SvaraRadera
 6. Vau mikä rata ja ihana musiikki! Videossa vähän häiritsi, kun kuvaaja on kokoajan tarkentanut :/

  SvaraRadera
 7. Siis aivan huikeen näköistä menoa, harmi kun en ollut paikan päällä katsomassa :( Tosi osuva musiikki teidän rataan :>

  SvaraRadera
 8. Ihan sika hyvin meet! Onnea! Zebbe on ihan mahtavan näkönen ja sie ratsastat ihan sika hyvin sillä!! :)

  SvaraRadera
 9. Mahtavaa! Teidän rata oli niin hieno katsella tuolla HIHSssä! Blogiasi on ollut ihana lukea ja oli todella kiva nähdä teidät livenä radalla. Tsemppiä hurjasti tulevaan ja varmasti pääset vielä pitkälle!

  SvaraRadera
 10. Upea musiikki ja hieno rata!! Vau :)

  SvaraRadera
 11. HUHHUH! Tuli ihan kylmät väreet tuossa lopussa!

  SvaraRadera
 12. Kaunista yhteistyötä! Kylmät väreet tulee kun katselee teidän menoa.
  Paljon paljon treeni-intoa ja tsemppiä tulevaan talveen :)

  SvaraRadera