Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 16 november 2015

Treenitavoitteet marraskuulle

No niin, nyt pistetään nämä "treenitavoitteet"-postaukset taas käyntiin, ehkä talvikin menis sitten nopeammin kun on selkeitä tavoitteita jokaiselle kuukaudelle ;)

Marraskuun tavoite:

Nyt on marraskuuta enää jäljellä parisen viikkoa, niin ajattelin hyödyntää nämä viikot sulku/avo-harjoitteluihin. Tässä tavoitteena että saan Hiltonin lavoista paremman kontrollin, että se pysyy takaosan päällä vaikka vaihtelen avojen ja sulkujen välillä, sekä sulun jyrkkyyden kanssa. Haluan saada nämä jutut sujumaan mahdollisimman hyvässä tasapainossa, eli samassa tahdissa koko ajan.

Tämä on Hiltonille äärimmäisen hyvä harjoitus, koska se vähän horjahtelee aina kun pitää vaihtaa asetusta tai taivutusta, myös ihan kulmissa ja volteillakin. Nyt yritetään harjoitella tätä pari viikkoa ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi! Hiltonin estetreenit olisi myös tarkoitus saada nyt taas käyntiin, ja yritän katsoa että se pääsisi säännöllisesti hyppäämään tässä talven yli, saa vähän vaihtelua treeniin ja myös vahvistavaa jumppaa esim jumppasarjoilla :)


Kaudella 2016 halutaan olla paljon vahvempia ja varmempia  Small Tour-tasolla, joten nyt pitää tarkasti suunnitella talven treenit!

3 kommentarer

 1. Mitäs Zebbelle kuuluu? Ootko saanut yhtään kuvia tai videoita Saksasta? Olis kiva nähdä niitä :) Koska pääset sitä katsomaan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Zebbelle kuuluu hyvää :) olen jtn pientä videoa saanut, mutta en halua tänne blogiin julkaista muita videoita kuin omia missä itse ratsastan :) mahdollisesti ollaan joulukuussa menossa katsomaan sitä :)

   Radera
 2. Ymmärrän, täytyy malttaa joulukuuhun :) Olisi kiva kuulla, että ovatko tehneet jotain merkittäviä muutoksia treeneihin, varusteisiin tai esim. ruokintaan ja millainen viikko-ohjelma heillä on käytössä :)

  SvaraRadera