Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 9 april 2019

Kevään suunnitelmia..

Viikonloppuna on taas valmennusta tiedossa kun Marko Björs tulee Vaasaan. Olen käynyt tosi pitkään Markon valmennuksissa edellisten hevosten kanssa ihan junnu-iästä asti. Nyt on ollut vähän taukoa kun Marko ei ole pitkään aikaan käynyt Vaasassa, joten tosi kiva taas päästä saamaan häneltä vähän vinkkiä Pipin kanssa!

HSK Photography


Pippi on ollut superhyvä Nipsun valmennusten jälkeen, teki 1 ainoan epäpuhtaan vaihdon tässä muuten kaikki vaihdot ovat olleet puhtaita. Olen aika paljon vaihtoja tehnyt nyt ja päästiin jopa tekemään pari vaihtoa samalla linjalla peräkkäin jotka onnistuivat hyvin! Tein ihan vaan pitkällä sivulla uran sisäpuolella ensin myötälaukasta vastalaukkaan ja sitten takaisin myötälaukkaan. Tässä vaiheessa en tietenkään laske mitään askelia välissä, tärkeintä että vaihtaa avuista ja että laukka vaihtojen välissä on hyvä.

Eilen aamulla Pippi tuntui aika väsyneeltä, tälle päivälle olinkin suunnitellut vapaapäivän ja huomenna saa juosta liinassa ilman mitään sivuohjia. Torstaina sitten tarkoitus vaan ratsastaa taas avuille kun sitten on tosiaan perjantai ja lauantai valmennukset.

Ensi viikolla me lähdetään reissuun pääsiäisen yli, joten Pippi lähtee taas stall Biskopeille vesimattotreeneihin noin viikon ajaksi. Tekee varmasti hyvää nyt vähän palauttelu ratsastuksesta ja samalla saa kroppa ja pää erilaista treeniä.

Toukokuussa sitten toivon mukaan on paljon kivoja tapahtumia, Nipsu tulee taas valmentamaan 2-3.5, 11.5 ajattelin lähteä 2-tason kisoihin näyttämään kouluaitoja neidille, sitten 18.5 on Porissa 1-tason kisat mihin ehkä myös menen harjoittelemaan jos tuntuu siltä että sitä tarvitaan. Tampere Dressage Festivaalit ovat sitten 24-26.5 ja sinne toivon, että uskalletaan ilmoittautua ja että sopivia luokkia löytyy :P Jos ei niin onhan niitä kisoja sitten kesällä vaikka kuinka, mutta tämä nyt olisi suunnitelma ja tavoite. Sen jälkeen katsotaan taas eteenpäin, haluan kuitenkin panostaa enemmän treeneihin ja päästä koulutuksessa eteenpäin ja kisata sitten vasta tosissaan kun päästään korkeampiin luokkiin. Mutta toisaalta onhan se kisojen harjoittelu myös tärkeää, että hevonen myös toimii kisoissa ja on siellä ratsastettavissa ja rento. Jotkut hevoset ehkä vaatii paljon startteja ennen kun rentoutuu radalla ja toiset ovat ihan kuin kotona heti alusta. Sitä en vielä Pipistä tiedä, se jää vieä nähtäväksi!

Taru Arola
Hiltonista oli tarkoitus tehdä oma postaus ja se onkin vähän jäänyt. Olin kovasti ajatellut ja pohtinut, että ottaisin sen kotiin ja löytäisin aikaa myös Hiltonille. Mutta aika ei kyllä vaan minulla tällä hetkellä siihen riitä vaikka kuinka haluaisin. Hilton on siis etelä-Suomessa missä Nipsu auttaa minua sen myymisen kanssa, samalla se on Nika Academyn käytössä myös. Tärkeintä olisi nyt vaan löytää Hiltonille hyvä uusi koti, sen Hilton ehdottomasti ansaitsee!

1 kommentar