Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 4 mars 2012

Back in the saddle!
Hilton tuntui tosi kivalta ratsastaa, menin eniten ravia ja pienen pätkän laukkaa, aika paljon käynnissä yritin taivuttaa sitä ja saada sen kantamaan itsensä. Oli huomattava ero ennen leikkaukseen, varsinkin oikeaan kierrokseen missä se aikasemmin tuntui melkeen vähän epäpuhtaalta, tai silleen ettei saa takajalkoja alle kaarteessa, niin nyt ei ollut mitään sellaisia ongelmia, joten oli erittäin hyvä päätös poistaa se irtopala :) Zebbe oli tänään tarhassa koko päivän ja nautti auringosta, oli niin onnellisen näköinen kun sai vaan hengailla ulkona eikä tarvinnut tehdä töitä :) Huomenna sitten ratsastan molemmat hepat taas, ihanaa kun Hilton on taas treenissä <34 kommentarer

 1. Ihanat noi housut! Onko ne Equiline? Mistä oot ostanu? :)

  Tsemppiä treeniin ja kisoihin! Kiva et hepat alkaa ole kunnossa!

  SvaraRadera
 2. ne on Pikeurin Lucindat, mustat. tosi ihanat päällä myös! niitä löytyy varmaan Reunokselta ainakin, omani ostin Calevo.com nettikaupasta (Saksasta) :) mukavaa kevänodotusta sulle :)

  SvaraRadera
 3. Ser att du flyttat till Tommin Talli. Är det klart renoverat där nu? Tycker du de gjort ett bra jobb? hur många hästar ryms in där nu o vad är stallhyran?

  H. Annu

  SvaraRadera
 4. Hej! Det är inte helt klart än men eet som är verkar bra. 40 hästar skall det väl rymmas, hyran 400€/mån!

  SvaraRadera