Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 27 mars 2012

Kandar till Hilton?

Katselen tässä huvikseeni kankisuitsia Hiltonille, en varmaan aloita ratsastamaan kangilla kun vasta joskus kesällä/kesän jälkeen mutta kangethan voi jo ostaa valmiiksi,tai ainakin jo miettiä vaihtoehtoja ;)
 Näitä olen katsellut:

Otto Schumacherin pyöristetyt München kanget superleveällä turppiksella jossa pehmeä valkoinen "vuori"(?) ja Swarovski-kristallit otsapannassa. Tämä on ehkä tällä hetkellä ykköspaikalla mikä mun mielestä sopisi Hiltonille parhaiten:)

Toiseksi hienoin mun mielestä nämä GFS-kanget, jotka myös pyöristetyt ja leveä turppis ja hieno kaareva otsapanta!

Tämä olisi vähän tyylikkäämpi ja hillitympi, Otto Schumacher Stockholm, lakattu leveä turppis ja mustat Swarovskit otsapannassa. Itse luulen että tämä on minun makuuni liian tylsä ja olisi ehkä myös Hiltonin päällä vähän tylsän näköinen?


Passier Boston, kaikista kallein näistä vaihtoehdoista ja mun mielestä kaikista rumin :D tämä voisi olla tosi tyylikäs mutta myös tylsä.

 Mikä olisi teidän mielestä Hiltonille paras vaihtoehto? :) vai löytyisikö muita vaihtoehtoja? Döbertin pyöristetyt kanget ovat myös hienot! En vaan löytänyt kuvaa niistä missä on se leveä 45mm turppis. Itse haluan kanget jotka ovat tosi näyttävät, pyöristetyt mielellään ja LEVEÄ muhkea turppis :D

5 kommentarer

 1. Mä äänestäisin just noita ekoja. Hiltonille sopii niin mahtavasti valkoinen väripilkahdus, kun se on niin yön musta!

  SvaraRadera
 2. Tuntuu kovin vaikealle löytää tällä hetkellä kankia ilman pull-back turpista? Niinpä päädyin vähän sellaiseen ratkaisuun, että jollei vierailu Loesdaulla tuo ratkaisua ongelmaan, ostan turparemmin ja otsapannan erikseen nykyisiin stsiini, jotka ovat taivaan vanhat mutta erinomaista nahkaa!

  Hiltonille äänestäisin minäkin noita ensimmäisiä ehdottomasti!

  SvaraRadera
 3. Samoin, ääni ekoille näistä!

  Omaa silmää miellyttää myös W-Profilen kanget Swarowski-otsapannalla. Tosin niitä ei taida olla pyöristettyinä.

  SvaraRadera
 4. vikat on parhaat :)

  hei oot varmaan tässä sen verran asiantunteva et kysyn neuvoa. :) osaisiks suositella jotain kohtuuhintasta (aivan max 200 e) nivelsuitsia missä oli joku tosimuhku turpis ja mielellään ei alaturpista ollenkaan. koko mustat ja sitte haluisin myös että ei olis pyöristettyjä osia mut ei mitään törkeen leveitä osia myöskään muita ku turpis.

  ps. ois kiva lukea postaus sun taustajoukoista tarkemmin eli hoitaja, valmentajat, kengittäjä, hieroja, ell jota yleensä käytät tai klinikka jne. :)

  SvaraRadera
 5. viimeiset!:D ekatkin kivat, mut mulle tulee aina kasari/ysäri mielleyhtymä noista valkosista yksityiskohdista, tosin mustalla kyllä ehkä toimii.

  Mulla on pyöristetyt döbertit ja mun mielestä ne ei pysy käytössä siistinä just sen pyösristyksen takia kun siinä on sellanen liima homma että ei sais kauheasti edes sitä kohtaa öljytä tms.

  ei kokemusta muun merkkisistä pyöristetyistä, onko samaa ongelmaa.

  edelliselle tiedoksi, ainakin döbertiltä löytyy tosimuhkuilla turpiksilla, ja niitä turpiksia saa yksinkin, ja ilman pyöristyksiäkin, ja on kyllä pehmee ainakin. ja hintaa en muista mutta ei mikään törky.

  SvaraRadera