Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 17 mars 2012

Ei ehkä parhaat kauden avajaiset,mutta...


Debytoin Yrjössä, vaikka olin vaativan jälkeen päättänyt että en mene kun Zebbe oli niin huono,mutta nyt olen tosi iloinen että tein sen, meinasin rupee itkemään lopputervehdyksen jälkeen kun olimme selvinneet hengissä Prix St George-ohjelman läpi :D rikkeitä tuli,ja monta ja huomaa että rutiinia ei ole yhtään ja että en itse ratsastanut ollenkaan kun jännitti niin pahasti mutta oli tosi kivaa ja nyt on hyvä jatkaa treenejä! Zebbe teki sarjat puhtaasti vaikka horjui aika lailla kun teki niin isoja vaihtoja :P ja piruetit me päästiin ympäri vaikka nekään ei ehkä olleet ihan käsikirjan mukaan :D kyllä se siitä,lisää treeniä vaan :)


 kerron lisää huomenna, nyt on niin väsynyt että pakko mennä nukkumaan.
 Mutta sen voin sanoa että se fiilis, kun pääsee itse koulutetulla hevosellaan menemään Prix St George luokan läpi( hevosen  juuri käännettyä 8-vuotiaaksi) on sanoinkuvaamaton ja olen niin onnellinen kun Zebbe on niin tsemppari ja tästä tulee vielä hyvä!!! <3

9 kommentarer

 1. BRA SOPHIA!!!!!!! JEEEEEEEE!!!!! :))

  SvaraRadera
 2. Hienoja kuvia, Zebbe on niin upea! :)

  SvaraRadera
 3. Hienoa, sulla on upea hevonen! Toivottavasti pääsee tänäkin kesänä ihastelemaan teidän menoa Tuomarinkylässä; viime kesänä teitä oli ILO kuvata!:)

  SvaraRadera
 4. Hyvä te, tämä on vasta alkua! :)

  SvaraRadera
 5. Hyvä, että lähdit radalle! Jos ei mitään yritä, ei mitään saavuta, eikä mitään opi! Tsemppiä!

  SvaraRadera
 6. Kiitos ihanista ja kannustavista kommenteista :) Tuomarinkylään olen suunnitellut lähteväni, mutta vähän riippuu mitä luokkia siellä on meille silloin:)

  SvaraRadera
 7. Snyggt gjort och fina bilder!

  SvaraRadera