Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

fredag 27 april 2012

Arjen Teeuwissen training

Our super-coach is coming over to Finland again, here is the timeschedule:


Saturday 5.5
14.30 Elin & Roma ( 45min)
15.15. Minttu Liuko (young horse 30min)
15.45 Lotta Siltamäki & Magyar (young horse 30min)
16.15 Arjen & Zerleone ( 60min)
17.15 Arjen & Andiamo (45min)
18.00 Susanna Kupari & Zizu (young horse P.R.E 30 min)
18.30 Minttu Liuko (young horse 30min)
19.00 Carina Kemppi & May Michigan ( 30min)
19.30 Essi komsi & Lord Presto (young horse 30min)
20.00 Tove Söderholm & Lumina (young horse 30 min)


Afterwards dinner at Fransmanni :)

Sunday 6.5
07.45 Tove söderholm &Lumina (30min)
08.15 Elin Björndahl & Roma (45min)
09.00 Susanna Kupari & Zizu (30min)
09.30 Sophia & Zerleone (45min)
10.15 Arjen & Andiamo (45min)
11.00 Carina Kemppi & May Michigan (30min)
11.30 Sophia &Hilton (30min)
12.00 Lotta Siltamäki & Magyar (30min)
12.30 Essi Komsi & Lord Presto (30min)



Inga kommentarer

Skicka en kommentar