Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 3 april 2012

Pääsiäinen kisoissa.

moi!
 Saksan reissu meni hyvin, ja toivon mukaan kaupat nyt menee hyvin loppuun asti (myyjä on vähän outo ;) ) ja saan uuden traikkuni ensi viikolla Suomeen.
 Zebbe ja Hilton ovat molemmat olleet kivoja ratsastaa nyt reissun jälkeen, olen mennyt Hiltonin satulalla molemmilla hevosilla, ja Zebbe on ollut rennompi ja parempi edestä, ei niin vahva niskasta. Ravissa kaikki sujuu hyvin, mutta piruetit ovat iso ongelma.. noh ei voi niitä stressata nyt liikaa vaan pitää sitten vaan yrittää parhaansa kisoissa :) Hiltonilla ratsastin tänään ekaa kertaa vähän pidemmän ajan harjoitusravissa kun tunsin että se jaksoi hyvin kantaa vaikka istuin alas. Olen yrittänyt vähän jumpata sitä ympyröillä asettamalla sitä ulos jotta sen ulkolapa työntyy sisälle eikä kaadu ulos. Laukassa se oli eilen ja tänään tosi hyvä, varsinkin oikeassa laukassa oli suora rungostaan ja sai hyvin takajalat alleen! yritän koko ajan olla tarkkana että se ei valu pitkäksi ja teen paljon siirtymisiä. Aika hyvin osaan jo pitää sen "paketissa", välillä se valuu vähän kulmissa mutta se vaatii vaan enemmän treeniä ja enemmän voimaa hevoselle :)
 Torstaina ajetaan Tampereen kautta satulasovitukseen, ja sieltä Ypäjälle. Hilton tulee taas mukaan jotta saan taas ratsastaa sitä "uudessa" paikassa.
 Eipä tässä kummempia, viimeistään torstaina kirjoittelen taas :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar