Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

måndag 23 april 2012

Ihanaa olla kotona, ja kevät on täällä!

Hellou! Voi hitto mikä reissu meillä oli!!! Ensin kun tultiin lentokentälle 30min ennen lennon lähtöä niin tottakai poikaystäväni passi oli unohtunut kotiin.. sen veli sitten lähti tuomaan passia autolla, ja lentokentälle menee n 20min ajaa meidän kotoa, oli ihme että ne päästi meidät koneeseen kun saatiin passi paikan päälle pari minuuttia ennen lennon lähtöä!! juostiin lentokoneeseen ja onneksi ne päästi meidät mukaan, oltiin ihan varmoja ettei päästä koneeseen. Sitten reissu meni muuten ihan hyvin, oli kivaa shoppailla ja nähtiin vähän yöelämää sun muuta :) sitten kotimatkakin oli yhtä kaaosta... meidän e-lipuissa luki että lento lähtee 15.45 Riikasta Helsinkiin ja me oltiin sitten lentokentällä 14 aikaan. Tietenkin lento oli siirretty ja se lähti sitten vasta 18.35, et tuli sitten odoteltua sellaset 4 tuntia Riikan lentokentällä. Vantaalla sitten kun päästiin bussiin jonka piti viedä meidät koneeseen (Vaasaan) niin he ilmoittavat että koneessa on tekninen vika että meidän pitää palata Terminaaliin ja kone korjataan ja arvioitu lentoaika 00.30... grr.... onneksi ne ehti korjata sen nopeammin ja päästiin lähtemään vähän ylu 23, mutta oikeasti, kuinka paljon huonoa tuuria voi yhteen reissuun mahtua? :D noh nyt ollaan onneksi turvallisesti päästy kotiin ja nyt en halua lähteä mihinkään vähään aikaan :)
Tänään oli aika väsyny olo ;P mutta pääsin sitten tallille iltapäivällä ja otin mukaan ohuempia loimia ku hevosilla ollu vielä ohuet tallitoppikset päällä kun täällä on ollu talvisää tähän asti... Tänään oi päivällä +15 joten oli kyllä aika vaihtaa toppaloimet pois :D niillä on nyt BOT-verkkoloimet ja päällä Zebbellä on Bucas Celtic stable light loimi ja Hiltonilla samantapainen Glen Gordonin talliloimi.
 Juoksutin Hiltonia vaan tänään kun oli aika vähän aikaa kun fysioterapeutti kävi vielä hoitamassa molemmat siinä ipvällä, ja sillä olikin ollut 2 vapaapäivää putkeen joten oli ihan hyvä vähän liinassa jumpata sitä. Liikkui oikeen hyvin!
Zebben ratsastin nivelillä n 20min eteen alas, vaan läpiratsastusta ja jumppaa. sekin oli hyvällä tuulella mutta huomas että en oo pariin päivään ratsastanut kun kesti vähän aikaa että sai sen kulkemaan taas oikeen päin ;)

 Sitten molemmat hepat hoidettini akupunktiolla taas. Zebben selkä ei ollut enää kipeä satulasta niinkun viimeksi, ja olen tosiaan mennyt Hiltonin satulalla ja se onkin tuntunut sata kertaa paremmalta! Hilton on saanut enemmän lihaksia selkään ja pyllyn päälle, eikä ollut enää niin "vino" takaa, kun viimeksi sillä oli huomattavasti enemmän lihaksia oikealla puolella. Joten oikeaan suuntaan ollaan menossa!!

Inga kommentarer

Skicka en kommentar