Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 17 april 2012

Ruskea suojasetti Hollannista

Eskadronin bootsit ja BR:n suojat tuli tänään :) vihdoinkin, oon kyllästyny niihin karvasuojiin ja valkoset suojat menee heti likasiks :)

9 kommentarer

 1. jos saa kysyä niin mistä tilasit nämä? :)

  SvaraRadera
 2. tottakai saa kysyä :) ne ovat nettikaupasta www.ooteman.nl . varsinkin noita eskadronin ruskeita karvabootseja ei vielä monesta paikasta saa mutta tuolta kyllä :)

  SvaraRadera
 3. Hei mulla olisi yksi kysymys noista karvabootseista. Kuinka saat pidettyä karvaosan puhtaana? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! Pesen nuo bootsit pesukoneessa aina välillä, käytän lampaankarvalle tarkoitettua pesuainetta ja pesen 30asteessa :)

   Radera
 4. Moi! Onko nuo BR:n suojat hyvät? Kun olen koulusuojia etsinyt, ja vaihtoehtoina olis nyt eskadronin allround koulusuojat tai nämä br:n suojat. Ovatko ne napakat vai millaset ne on ulkomuodoltaan? Kiitti jos jaksat vastata :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. moi! on kyllä hyvät. Itse en tykkää eskadronin koulusuojista vaan sitte suosittelisin allround suojia jotka ovat siis samat kuin nämä BR pro maxit, vaan että BR:ät on puolet halvemmat ;) mulla on molemmat käytössä ja ovat yhtä hyvät!

   Radera
 5. Hei! Kummat ovat mielestäsi paremmat suojat Eskadronilta; all round- vai pro dressage-suojat? Ja koulukäyttöön.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En oo itse käyttäny noita pro-dressage suojia mutta kyllä mä tykkään tosi paljo mun eskadron allround suojista rli niitä voin ainakin suositella :)

   Radera
 6. Kiitos! Minulla onkin allround-suojat käyttämättöminä kaapissa! Ehkäpä testaan ne pian!:)

  SvaraRadera