Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 15 april 2012

nyyh

Miten näin hieno hevonen voi mennä noin halvalla? Hitto, seuraavaks  ostan ehdottomasti hevosen huutokaupasta jos ne noin halvalla menee!! (niin ja hinta oli 40.000euroa) mua oikeen rupes ärsyttämään,oikeesti,toi hevonen on VÄHINTÄÄN sadan tonnin arvoinen!!

3 kommentarer

 1. Sehän se huutokaupan juju onkin, voi olla ostajan markkinat tai sitten ei :) kyllähän niissä reiluun ylihintaankin myydään, mutta ennen kaikkea hinta voi liukua vahvastikin, kun ne huutokauppa hevoset oikeesti halutaan myydyiks nopeasti. Ja toisaalta hevoskaupoissa pätee myös lausahdus; "ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa!"

  Miinuksena huutokaupoissa näen sen että nuoriakin on prepattu liikaa siihen "huutokauppa raviin" jolloin saa tehdä kauhean työn että saa ne ratsastettua kunnolls siitä jännityksestä pois

  Monia kantturoita oikeesti kaupataan aika katteettomasti 100tonnilla ja kalliimmallakin, luotetaan siihen että joku jolla on 100 000 ylimääräistä laittaa sen just siihen!

  SvaraRadera
 2. Mä kyllä kaipaisin tuohon vähän enemmän kadenssia askeleeseen, oli videolla ravissa vähän turhan hätäinen. Aktiivinen kyllä, mutta minun makuun vähän liiankin etenevä.

  Mutta huutokauppa kertoo paljon markkinatilanteesta ja löytöjä tekee nyt varsinkin esim. Ruotsin puolelta.

  SvaraRadera
 3. Toinen anonyymi kirjoittikin jo hyvin. Pari faktaa vaikuttavat tietenkin hevosten hintoihin: vaikka kaikki ovat kuvattuja ja ELL-tarkastettuja, ei se kuitenkaan tarkoita, että kaikilla on superhyvät kuvat - huonommat kuvat laskevat hintaa yleensä reilustikin. Toinen asia, joka tietenkin vaikuttaa, on esiintyminen ja ratsastettavuus. Yksikin huono esiintyminen kieli ulkona, vahvana tms. voi saada hienoimmankin hevosen hinnan romahtamaan. Muistaakseni tätä ko. hevosta juuri veikattiinkin kalliiksi, mutta oli esiintynyt viimeisenä päivänä todella huonosti.

  SvaraRadera