Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 28 april 2012

tänään syödään kakkua!

Ciao!
 Tänään onkin poikaystäväni synttärit ja sen kunniaksi leivoin jopa KAKSI kakkua (!), voin myöntää että en todellakaan ole mikään "housewife"-tyyppi mutta oli ihan kivaa ja molemmat onnistui hyvin :) eilen tein proteiini-cheesecaken ja tänään vielä suklaakakun. Hevoset liikkuivat erittäin hyvin tänään, eilen menin Hiltonilla vähän aikaa maneesissa, en juoksuttanut eka, enkä myöskään torstaina ja se on kuunnellut mua hyvin! Eilen oli kyllä väsynyt kun kulki vinona ja pitkänä, oli tosi vaikea saada se "pakettiin" mutta johtui varmasti siitä että oli keskiviikkona ja torstaina mennyt tosi hienosti ja pystyin tekemään enemmän kokoaimisia, joten oli varmasti vähän lihaksista väsynyt. Tänään sitten juoksutin sen ulkona kentällä kun oli niin hieno sää. Oli aluksi aika energinen ja teki omia juttujaan mutta meni sitten lopuksi tosi hienosti, ravi oli erittäin hienoa ja lennokasta!
Zebben ratsastin myös kentällä kangilla, tein perusjumppaa vielä tänään, tuntui tänään paljon paremmalta edestä! Eilen menin illalla maneesissa ja tein vastalaukassa piruettilaukkaa, kokoo siinä tosi hyvin ja pysyy hyvässä muodossa joten tällä harjoituksella yritän vahvistaa sitä piruettilaukassa ja pikkuhiljaa taas kääntämään piruettejä.


 Huomenna sitten Markon valmennusta Hiltonin kanssa,tarkoitus olisi mennä Sulvan ulkokentällä joka on aika "kivassa" paikassa melkeen keskellä peltoja joten voi olla vähän jännä paikka,katsotaan miten selviämme siitä ;)

 Muistakaa laittaa kysymyksiä tuohon aikaisempaan postaukseen viim 3.5, vastailen sitten 4.5 tai 5.5 :)

2 kommentarer

  1. Miten tehdään proteiini cheesecake? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. http://axon.blogg.se/category/axons-kockskola.html selaa tuolta alaspäin niin se recepti löytyy sieltä :)

      Radera