Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 19 april 2012

Iphone bloggailu on kivaa

Tää oli hyvä keksintö mut nyt taitaa tulla vähään aikaan liikaa turhia postauksia kunnes kyllästyn tähän puhelimella bloggailun ;) kävin just parturissa laittamassa pidennykset taas, tulee taas olemaan kiva yrittää laittaa siistiä nutturaa kisoihin ku hiusta on ihan liikaa :D nyt meen tallille, tehotreenit molemmilla pojilla kun huomenna lähdemme Riikaan!

4 kommentarer

 1. millaiset pidennykset sulla on, sinetti, punos vain mikä, kauan pysyy hyvänä/huoltoväli, laitettiiks ulle paljon sitä hiusta?:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. moikka! Mulla on Simpy Naturalin teippipidennykset. Ne on tosi hyvät koska ne voi laittaa uudestaan parikin kertaa! Itse otin ensimmäisen kerran viime kesänä joskus ennen juhannusta ja pidin ne hiukset joulukuuhun asti, kävin huoltamassa n 6 viikon välein, yleensä revin ne ite irti ku menee hermot :D ja sitte meen laittamaan ne parturiin uudelleen. Mulla on 2 pakettia, mutta se on melkeen vähä liikaa, tulee tosi paksut hiukset, mulla on omatki hiukset pitkät ja suht paksut.. mutta on se hienoa vaikka vaikea hoitaa ;P

   Radera
 2. Miten noita hoidetaan? Kuinka usein peset? Itsellä pari hevosta myös ja haaveillut pidennyksistä, mutta mietin miten se pesu&hoito kun tekee tallihommia ja pää hikoaa kypärän alla... Niin ja paljonko maksoi laittaa? :)

  SvaraRadera
 3. mä olen aika lailla kun normaalisti pidennykset päässä, en ehkä pese hiuksia yhtä usein,tai yritän ainakin olla pesemättä koska tietenkin teipit voi lähteä helpommin jos pesee liian usein. Kesällä pidennykset on kyllä vähän inhottavat kun päänahka hikoaa tosi helposti,mutta kai se on kestettävä :) kun käyn huoltamassa tai laittamassa uudestaan niin n 60eur ja uudet hiukset 2 pakettia 450-500eur.

  SvaraRadera