Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 27 maj 2012

Kisaharjoitusta Kurikassa

Tänään oli sitten Hiltonille seurakisat Kurikassa, olin ilmoittautunut kahteen luokkaan mutta ratsastin sitten vaan helppo C:1:sen kun verkka tuli ihan liian pitkäksi mutta Hilton käyttäytyi tosi hyvin ja tuntui verkassa tosi hyvältä,kunnes se väsähti. Rata ei mennyt hyvin,huomasin jo ennenkuin menin radalle että Hilton ei enää oikeen jaksanut kantaa itseään ja rupesi vetämään itseään pitkäksi. aitojen sisäpuolella tuli tosi ahdas fiilis ja kulmissa menetti tahdin ravissa ja se jotenki levis kokonaan mun käsistä (valui pitkäksi ja paino takajaloista siirtyi etujalkoihin päälle..). Oli silti NIIN PALJON rennompi kun viimeksi kisoissa, ja jos olisin tehnyt 15-20min verkan enkä lähes tunnin verkkaa niin olisi varmasti sujunut paremmin myös radalla. Mutta se nyt ei haittaa, tärkeintä oli että hevonen teki parhaansa ja kuunteli, eikä jännittynyt tai säikkynyt. Olen todella ylpeä Hiltonista <3 se sitten sijoittui 5/20, ja sai ekan ruusukkeensa :D heh.
 Mutta jäi tosi positiivinen fiilis ja olen varma että kunhan vaan saadaan tehtyä lyhyempi verkka (ja ehkä ratsastettua pitkällä radalla että mahdutaan sinne,) niin varmasti tulee paremmin ratsastettua itse ohjelmakin!
 Tänään oli mahtava sää, auringossa oli varmasti yli 30astetta, joten oli aika väsynyt olo kun ajettiin kotiin,kun ei oikeen sellaisiin helteisiin vielä oo tottunut!

 Zebben ratsastin kotona vaan rennosti kentällä eteen-alas, oli rento eikä hirveen energinen joten lopetin aika nopeasti. Ensi viikko sitten treenataan kohti Kiuruveden kisoja, ihanaa päästä Zebben kanssa taas radalle ja myös Hiltonin kanssa lisää kokemusta hakemaan :)


2 kommentarer

 1. http://roosaroosa.kuvat.fi/kuvat/2012/Seurakoulu+Kurikka+27.5./
  Aattelin linkata sulle tän, teistä on tuola kuvia (: Hieno Hilton !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! Kiitos linkityksestä :) hienoja kuvia!

   Radera