Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

lördag 12 maj 2012

kisaraportti
Nyt se on vihdoin ohi, Hiltonin kisadebyytti :) Meillä oli ehkä huonoimmat olosuhteet ikinä ekoissa kisoissa :D ensin piti verkata maneesissa joka oli täynnä ratsukkoja jotka ratsastivat miten sattuu ja seisoskelivat missä vain ja tulivat melkeen päälle, joten kiva siellä yrittää sitten jotain tehdä noin ison ja hitaan hevosen kanssa ;P tietenkin kisat olivat myös paljon myöhässä joten loppujen lopuksi olinkin verkannut sellaiset 1,5 tuntia :/ eli voitte arvata oliko Hilton sitten pikkaisen väsynyt eikä jaksanut kantaa enää yhtään itseään. Kun tulimme ulos (kisat siis pidettiin ulkona) niin tottakai siellä tuulee ihan p*********i ja mun radan aikana kaatui pari aitaa ja kirjainta... Hilton oli suht fiksu kuitenkin vaikka oli supersuper jännittynyt radalla kun siellä oli kans vesilätäkköjä mitä se pelkää, ja muutenkin oli vähän jännä tilanne tietenkin. En tiedä saatiinko yksikään liike suoritettua silleen hyvin, kun ei oikeen pystynyt ratsastamaan kun se oli A) pohkeen takana kun ei enää jaksanut kantaa, ja B) jännittynyt tuulen ja uuden tilanteen takia... Siihen olen supertyytyväinen että se oli tosi rauhallinen muuten ja todella fiksu eikä pahemmin yrittänyt niitä sen temppuiluja mitä se on kotona tehnyt. Nyt pitää vaan saada enemmän ratoja alle ja enemmän rutiinia ja seuraavaksi ratsastetaan myös luokka joka on enemmän Hiltonin tasoinen, eli varmaankin joku helppo B ;) Jyväskylän kisat jää kyllä välistä, treenaan mieluummin ja ajattelin että voisi lähteä Kiuruvedelle kesäkuun alussa kun siellä on helppo B-luokat Hiltonille ja Zebbelle olisi Vaativa A ja prix St George luokat :) vielä pari kuvaa, onhan Hilton silti tosi komea, joten tästä vaan enemmän treeniä ja ratoja alle niin saadaan niitä pisteitäkin sitten jossain vaiheessa ;)

6 kommentarer

 1. Tuli nyt vasta mieleen, että kun kerroit kun tilasit sieltä ootemanilta ne br suojat ja eskadron pultsit, niin kuinka paljon suunnilleen postikulut maksoivat? Siellä oli paljon kaikenlaista kivaa, niin voisi itsekkin harkita tilaamista! :P

  SvaraRadera
 2. Mulle on jäänyt hieman epäselväksi, että missä päin Suomea oikein asut?:)

  SvaraRadera
 3. No jos ei muuten mennyt ihan putkeen niin Hilton oli ainakin aivan jäätävän komea! Tosi hienot kuvat taas. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) Hilton on kyllä aikamoinen katseidenkääntäjä ;) nyt pitää vaan treenata lisää että saadaan myös hyviä suorituksia radalla, kokemusta ja rutiinia!

   Radera