Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

tisdag 19 mars 2013

Täytyy olla reilua..

.. joten Hiltonille pistettiin tänään myös tilaus uusi mittatilaussatula Childeric ;) saa sitten sillekkin satulan joka istuu täydellisesti eikä tarvi miettiä sitä asiaa sitten että istuuko satula vai ei. Tietenkin toimitus kestää vähän kauemmin kun jos olisin ostanut käytetyn mutta se on odottamisen arvoista :)

Eilen käytiin hevosten kanssa kävelylenkillä vaan, tänään olisi tarkoitus päästä ratsastamaan!

Tässä olis vielä vähän tuomareiden kommentteja kisoista:

Hilton, FEI:n he A* - kenttäkilpailuohjelma poneille 1997/2 ,   66,905%

Tuomari C: "Raamikas,laadukas ja näyttävä hevonen. Tänään vielä paikoin jännittynyt. Lisää ratoja alle, niin helpottaa"
Tuomari H: " Hieno liikkeinen hevonen. Tarkista suoruus. Liikkuu erittäin hyvässä muodossa ja rentona, hyvä! "

Hilton, He A FEI World Challenge Test B 2001,    62,500%

Tuomari C: "Kokonaisuus sujuva, vastalaukka ei hallinnassa,hakee tasapainoa"
Tuomari H: "Näyttävä hevonen ja pääosin huolellinen,varma rata. Harjoittele vielä laukkaa ja tarkkaile käynnin tahtia,niin tulee tosi hyvä."

Zerleone,Vaativa B:1 2009,    63,125%

Tuomari C:  "Valitettavasti käynti oli kovin jännittynyt tänään. Näyttäviä pätkiä erityisesti laukassa. Ravissa ja erityisesti käynnissä valitettavan jännittynyt tänään."
Tuomari H: "Energistä menoa, molemmissa vaihdoissa pukitusta"
(laskin tässä huvin vuoksi jos Zebbe olisi saanut paremmat pisteet vaihdoista ja käynnistä niin lopputulos olisi ollut noin 66%, se on pienistä asioista kiinni,kaiken pitää toimia radalla :) )

Eli Zebbeä vielä rennomaksi, vaihdot varsinkin,  ja Hiltonin kanssa vaan lisää kokemusta :) kannattaa aina lukea tuomarin paperit huolella ja yrittää parantaa kaikki kohdat mistä tullut moittimista, niin pääsee eteenpäin :)

Meni muuten vähän kisasuunnitelmat uusiksi kun Pietarsaaren kisat mennään lyhyeellä radalla eli sinne en ole menossa. Nyt näyttäisi siltä että seuraavaksi olisi Hiltonin kanssa aluekisat 20.4 ja heti sen jälkeen Zebben kanssa 21.4 Vantaalla kisat, en oikeen tiedä vielä kykenenkö lähtemään molempiin kisoihin kun Vantaalle pitäisi lähteä jo silloin 20.4 eli riippuu mihin aikoihin olisi lähtö Hiltonin kanssa tuolloin 20.4, ettei sitten menisi liian myöhään. Mä haluan kuitenkin päästä Zebben kanssa eteenpäin ja saada kokemusta PSG-luokista nyt heti keväästä joten nuo Vantaan kisat menee kyllä aluekisojen edelle. Siellä oli myös 7-vuotiaille avoin helppo A minkä voisin sitten mennä Hiltonilla,pitää nyt vähän katsoa miten treeni rupeaa kulkemaan :)

6 kommentarer

 1. Mistä tai keneltä tilaat nuo Childeric satulat?

  SvaraRadera
 2. Hei! Minkä hintaiseksi tuo Childeric suunnilleen tulee? Onko sinulla kokemusta Jeremy Rudgen satuloista? Ne ovat myös ihan huippuja satuloita ja mietin/kyselen vaan sillä, kun tässä olisi satulan vaihto edessä, että tarttuako taas JR:n satulaan vai Childeric tällä kertaa. Viimeisin JR satulani maksoi 3900,-.
  Niin ja vielä; minkä merkkinen sun uusi kypärä olikaan? Aikas kiva! Taidan haluta myös itselleni sellaisen ;D. Kiva kun oot alkanu käyttää kypärää, kiitos siitä.
  Iloa ja onnistumisia tuleviin koitoksiin! Sulla on ihanat hepat ;D!

  SvaraRadera
 3. moi! Ne on vähän päälle 3000euroa riippuen minkä mallin ja nahan, yms ottaa :) eli todellakin hintansa arvoiset! voin lämpimästi suositella childericiä olen todella tyytyväinen omaani :) kypärä on Samshield, se on kyllä tosi kiva ja mukana päässä :) kiitos oikeen paljon,samoin sinulle :)

  SvaraRadera
 4. Hei kun oot tilannu calevo.com'ista niin kauan niiden tuotteiden tulemisessa on kestänyt ? :)

  SvaraRadera