Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 18 mars 2013

Videot suorituksista!

Zebbe näytti kyllä eilen vihdoin kuinka ihana se osaa olla! Kaikki varmaan tietää jo kuinka hankala talvi meillä on ollut ja kuinka hankala se on melkein aina ollut kisoissa. En ole kertaakaan saanut sitä noin hyvin mun mukaan kun eilen,Zebbe niin halusi tehdä parastaan ja oli niin positiivisen symppis koko ohjelman ajan. Vaihdoissa sen innostumisen huomaa aika hyvin kun se nostaa takajalkaa ehkä "hieman" liikaa, vaikka mäkin annoin vaihtoavut vaan istunnalla en edes koskenut pohkeilla :P käyntikin voi olla paljon parempi mutta nyt se ei nostanut päätä taivaisiin kun lisätystä käynnistä piti koota keskikäyntiin, sekin eka kerta ikinä.. Vaan tämän radan takia oli koko reissu Kajaaniin vaivan arvoinen koska nyt tuntuu siltä että vihdoin ollaan oikealla tiellä Zebben kanssa! Seuraavaksi yritän tähdätä Ponihaan kisoihin jotka ovat 21.4,silloin vähän vaikeampaa ohjelmaa..

Hilton oli kyllä mielestäni tosi jännittynyt tässä radalla ja jotain rikkeitä tuli mutta kokonaisuutena se on silti tosi tasainen ja letkeä ja kerää sillä niitä pisteitä. Se menettää takaosan tahdin ravissa kun on jännittynyt, niinkuin kaarteissa huomaa. Tuossa ei ehtinyt kun yhden kerran ratsastaa tuomarin ohi joten tuomaripääty oli vähän jännä, mutta Hilton on niin yhteistyöhaluinen että vaikka vähän pelotti se kyllä meni siitä ohi :) meidän toinen luokka meni oikeastaan todella huonosti kun se rikkoi molemmat vastalaukat eikä oikeen ravissa pysynyt takajalkojen päällä, mutta se sai hyvät pisteet niistä liikkeistä mitkä teki hyvin,molemmat keskiravit 8 avot 7,5 lisätty käynti 7,5,joten loppuprosentit ei ollut sitten ollenkaan niin huonot :) Niin ja vielä täytyy todeta että Hilton paransi lähes 10%:lla viime kisoista,kun Ypäjällä ei oikeen mennyt nappiin ja siellä saatiin he A:sta 57% ;)


Summa summarum olen erittäin tyytyväinen kisoihin,ne oli hyvin järjestetty ja oli tosi kiva kisata Kajaanissa vaikka olikin vähän kylmä :) Mutta Zebbe oli kyllä minun silmissä tämän kisan voittajahevonen,siis tarkoitan nyt kun vertaan omia hevosiani,niin Zebbe oli mielestäni parempi kuin Hilton :)

12 kommentarer

 1. olen vaan jotenkin niin tykännyt aina Hiltonista. Nyt se vahvistui! ♥ PS. Voisitko ottaa sananvahvituksen pois? olisi mukavampi kommentoida ;)

  SvaraRadera
 2. Hei,
  Onnittelut!! Hilton on aivan upee!! Varaan Hiltonin mulle siltä varalta että joskus tulevaisuudessa myyt sen :-)

  SvaraRadera
 3. Vau mitkä pollet sulla! Ei oo mun omat suomipollet ihan noin hienoja, vaikka niin rakkaita ovatkin..:)

  SvaraRadera
 4. Minusta Zebbe on vaan niin kiva liikkuja, vaikkei se leiju ilmassa yhtä kauan kuin Hilton, niin se on kuitenkin parempi jalkojen aktiivisuudeltaan, polvi nousee ja kinner liikkuu! :) toivottavasti se pysyy nyt hyvänä ja pääsette tekemään hyvän kauden vaikean talven jälkeen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. niin on munkin mielestä:) se on varmaan sen takia vähän vaikea arvostella just sen takia koska se ei ole niin letkeä ja leijuva kuin esim Hilton, mutta sehän käyttää koko kroppaansa kun sen saa kulkemaan,niinkun nyt kajaanissa, ja on tosiaan aktiivinen ja nostaa niitä jalkoja kunnolla,mun mielestä se pitäis jo antaa niitä pisteitä eikä vaan se kun hevonen leijuu ilmassa kauan :P mutta olen kyllä niin tyytyväinen ja mun mielestä Zebbe antoi mulle eilen parhaimman fiiliksen radalla, kun Hilton oli vähän jännittynyt eikä oikeen polkenut alleen niinkun se tekee kotona, ja sillä tuli niitä rikkeitä tosiaan kans.

   Radera
  2. Aktiivisuus on tietenkin hyvästä mutta omaan makuun zebbe näyttää jo kiireiseltä, siksi pidän enemmän hiltonista :)

   Radera
 5. Ootteko tulossa poikien kanssa kuopion ratsastajien koulukansallisiin kuopioon?sillä jos ootte tulossa niin pakko olis tulla kattomaan hiltonin ratoja!;Djls on energiaa niin voisit tehdä kesän2013 kisasuunnitelman tänne blogiin?!!;-)oisko mahdollista?
  Ja vielä ihanaaaa hilton ja superisti onnee voitosta sulla ja hiltonille!onko sulla mitkä luokat tähtäimessä hiltonin kanssa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moi! En tiedä vielä tulenko Kuopioon, mutta tuosta Kalenteri-palkista voit katsoa ne kisat mitkä olen tähän mennessä suunnitellut,kalenteri elää koko ajan sen mukaan miten hepat edistyy/ei edisty ja mitä luokkia on tarjolla :) ja kiitos oikeen paljon :) Hiltonin kanssa tähtäimessä tänä vuonna Vaativa B-luokat kunhan se oppisi vaihdot vielä :) ja tulevaisuudessa tietenkin niin korkealle kun vaan päästään :)

   Radera
 6. Wou!! siis oikeesti oot niin taitava ratsastamaan, ihailen aina videoitasi ja sitä kuinka hyvä olet ratsastamasn! Saat molemmat hepat liikkumaan niin hienosti :-)!!! toivottavasti näkisin teidät joskus kisoissa ihan livenä! Ai että voisitpa olla mun valmentaja!! terkuin innokas lukija ja ihailija :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos oikeen tosi tosi paljon, kyllä lämmitti lukea noin ihanat kommentit :)

   Radera
 7. Onnittelut! Aika kiva aloitus.
  Vidolta katsottaessa Zebben ja sinun pidempi yhteistyö kyllä näkyy...todella sopusuhtainen pari ja nyt, kun alla on ruuna, niin kisarutiinia saatuanne, tulee varmasti rentous ja letkeys mukaan ja suoritustaso nousee!!
  Hilton näyttää "hieman työläämmälle"...pitkässä hepassa vielä työtä, mutta tuomaritkin sen näkivät, oikealla tiellä olette sen kanssa ja aika kivaa menoa = )
  Hienot pojat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. kiitos :) oli kyllä hyvät kauden avajaiset kaikin puolin! Uskon myös että pikkhiljaa saadaan se rentous esille ja kiireys & jännittyneisyys pois Zebbestä, se antoi niin mahtavan fiiliksen nyt joten toivon todellakin että tästä on suunta ylöspäin! Se on totta että Hilton oli paljon työläämpi ratsastaa,varsinkin nyt kun se oli jännittynyt niin se valui liian pitkäksi ja menetti sen takia tahtia välillä jne mutta sekin on niin kokematon joten eiköhän se siitä pikkhuiljaa, on ainakin hyvä kun tietää mitä pitää parantaa ja on tavoitteita ensi kisoihin :)

   Radera