Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 6 december 2015

Hilton hyppäämässä!

No niin, tänään olikin sitten Hiltonin vuoro vaihtua estehevoseksi ;) Se ei ole hypännyt yli vuoteen koska silloin sillä tuli vähän motivaatio-ongelmia eikä yhtään nauttinut hyppäämisestä niin päätettiin pitää pieni tauko. Nyt Tina meni tosi helppoja juttuja sen kanssa, ihan vaan puomien ja kavalettien yli, ja lopuksi pieni 70cm pysty. Hilton näytti oikeen terävältä ja innostuneelta, onneksi :) nyt vaan varovaisesti este-treenit mukaan viikko-ohjelmaan ja yritetään pitää tehtävät helppoina ja hauskoina sille. Tina sanoikin että se ei tunnu enää yhtä isolta ja hitaalta, ja sen kyllä huomasi myös. Tosi kiva minulle kuulla ja huomata, koska sehän tarkoittaa että tehdään jotain meidän treeneissä oikein ;)

Mun kamera ei halunnut ollenkaan tehdä yhteistyötä mun kanssa niin sen takia kuvia on huonosti, mutta laitan nyt pari kuitenkin ;)
Tulossa on kunnon kuvapostaus, Heidi Järvi kävi ottamassa meistä mielettömän hienoja kuvia eilen, tässä parit maistiaiset (Amazona Sueca-saappaista on myös tulossa oma postaus, nyt kun ne on hetken jo olleet käytössä niin teen niistä arvion) :

(C) Heidi Järvi

(C) Heidi Järvi
Sieltä se piaffi kuulkaas pikkuhiljaa syntyy < 3 Mun ihanin nallekarhu!! (C) Heidi Järvi

Inga kommentarer

Skicka en kommentar