Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 20 december 2015

Amazona Sueca Bia-saappaat

Nyt olen ehitnyt saappaita jo jonkin aikaa käyttää, ja olen kyllä täysin rakastunut näihin! En tule enää tilaamaan muita saappaita kuin Amazona Suecan saappaita. Seuraavaksi varmasti sitten uudet kisasaappaat sitten kun nuo Königsit rupeavat menemään huonompaan kuntoon.Itselläni on siis Bia-malli, joka on yksi suosituimpeja malleja Amazona Suecan saappaista.
Mitat otettiin molemmista jaloista todella monesta paikasta, myös jalka mitattiin, sekä pituus että leveys! Tämä tekee sen että saappaat istuvat todella hyvin. Itselläni on hieman eroa oikeasta ja vasemmasta jalasta (niinkuin varmaan monella on) ja sen takia olikin hyvä että mitattiin oikea ja vasen jalka erikseen.

Saappaat olivat heti ensimmäisestä kerrasta todella mukavat! Ainut toki että tuli rakkoja polvitaipeeseen, mutta nyt kun ne ovat vähän asettuneet niin ei tietenkään tätä ongelmaa ole :)

Tuon erinomaisen istuvuuden takia pääsen jotenkin paljon lähemmäs hevosta jalalla ja tunnen paljon paremmin kun käytän pohkeitani. Eli pääsen paremmin käyttämään jalkaani. Ei ole sellainen "jäykkä" olo saappaissa, monet saappaat antavat sellaisen tunteen kuin olisi kipsit jalassa, ja silloin ratsastajan pohje tulee aika hitaaksi ja toki aika "kuuroksi" myös kun ei yhtä herkästi tunne miten sitä jalkaa käyttää.Kuitenkin ne antavat sopivasti tukea, niin että jalka pysyy hiljaa. Itse en ottanut treenisaappaisiin sitä kovempaa ulkopuolta, minkä siis myös voi valita. Tämä saapas missä on normikova ulkopuoli ovat mielestäni just sopivan kovat.

En voi kyllä keksiä mitään muuta negatiivista näissä saappaissa kuin sen että, toimitusaika on pitkä. Nyt mun saappaitten kohdalla kävi sellainen moka että mun tilausta ei oltu rekisteröity niitten systeemiin ollenkaan, ja siksi niissä kesti niin kauan ennen kuin tilaus sitten saatiin sinne tehtaalle perille. Sain kuitenkin erittin hyvin kompensoitua myöhästymisen, ja sain kaupan päälle nämä ihanat jodhphurit, jonka mallin nimi on Mistral, ja väri sama kuten mun saappaissa :)Amazona suecan mallistoon voi tutustua täällä , ja jos päädytte tilaamaan saappaat niin mainitsemalla minun nimeni saatte 10%:n alennuksen hinnasta :)

(Tämä postaus tehty yhteistyössä Amazona Suecan kanssa)

2 kommentarer

  1. On kyllä ihanat! Harmi ettei oma ruotsi taivu. Tommoset krokonahkaset vähän haluaisi eksyä ostoskoriin. Harmi ettei kotisivuilla ole värivaihtoehdoista kunnon kuvia.

    SvaraRadera
  2. Aivan upeat kengät! Ei saappaista tai jodhpureista edes uskoisi, että ovat vain ratsastukseen takoitettu. Itse tepastelisin noilla kengilla ja saappailla pitkin kyliä, on ne niin kauniit!

    SvaraRadera