Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 19 december 2012

Ilman puhelinta :(

Mun Iphonen etulasi on ollut aika järkyttävän huonossa kunnossa, kun onnistun aina tiputtamaan sen tallin lattialle silleen 10krt per pvä ;P niin päätin nyt vihdoin viedä sen korjattavaksi yhden poikaystäväni tuttavan luoksen. Noh, kävipähän tietenkin niin että kun ne oli saanut puhelimen sataan osaan niin huomasivat että vielä se alin lasi oli myös vaurioitunut ja sitä osaa niillä ei ole joten joutuvat nyt tilaamaan sen vielä... puhelinta ei voitu koota kun se on miljoonassa osassa joten joudun nyt kiltisti odottamaan pari viikkoa että saan korjatun puhelimen takaisin.. Pitää varmaan huomenna mennä hakemaan joku väliaikainen puhelin jotta ihmiset saa muhun yhteyttä :) mutta tosiaan kuvia on sitten varmaan vähän vähemmän tässä lähiviikkoina kun aina muuten otan kuvia Iphonella.

Zebbe meni tänään tosi kivasti ,tuntui ihan superisolta kun menin ensin vähän pienemmällä hevosella jota ratsastelen nyt pari viikkoa kun omistaja on reissussa. Eli hyvä taktiikka täytyy aina mennä sillä toisella ensin sitten Zebbe ja viimeisenä Hilton niin ei tunnu mikään heppa liian pieneltä :D

Laitoin Zebbelle tänään kanget suuhun, en silti tehnyt mitään rankkaa työtä vaan jatkoin samaa jumppaa mitä ollaan tehty tähän mennessä. Se oli tosi rento ja hyvä edestä ja sain sen tänään paremmin läpi oikeasta pohkeesta. Tein vähän raviväistöjä ja kokeilin myös harjoitusravia joka tuntui tosi hyvältä! Se oli vanhalla satulalla tosi epämukava pieni ja pomppiva "poniravi" mutta nyt oli selkeesti selkä rentona ja mukana kun liike oli sulava ja iso :) Hieno Zebbe!!!

Hiltonin juoksutin Pessoalla ja liikkui siinä hyvin. Huomenna mennään Cian kanssa maastoon molempien heppojen kanssa :)

Inga kommentarer

Skicka en kommentar