Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

torsdag 6 december 2012

Päästiin perille!

Ypäjällä ollaan,hepat ratsastettu, puunattu ja tavarat pesty :) Hilton oli tämän päivän tähti, se meni (taaas) tosi hienosti, toivottavasti vaan onnistutaan vastalaukkojen kanssa huomenna kun ne on vielä vähän vaikeat ja muutenkin tuossa ohjelmassa on aika paljon "jyrkkiä" käännöksiä ja paljon tehtäviä mitkä ovat Hiltonille tietty vaikeat kun se on niin iso, mutta teemme parhaamme :)


Zebben selässä en ole käynyt sitten la:n joten oli aika haasteellista :P sen takia siis en ole koska sillä on ollut selkä jumissa, joka hierottiin tiitstaina auki. Oli ihanan rento ja rauhallinen,verrattuna minkälainen se oli ori-aikoina joten siinä mielessä tosi kiva :) huomiselle yritän vaan saada tosi tasaisen hyvän rikkeettömän radan sen kanssa ilman mitään erikoista "näyttävyyttä". Olis kiva vaan saada se pysymään rentona kokonaisen radan ajan nyt ;)

Mutta yksi huono uutinen, unohdin kameran akun ottaa mukaan joten kuvia tai videoita ei varmaan pahemmin tule :/ jos joku on tulossa huomenna Ypäjälle ja kamera on mukana niin mun hevosia saa tosi mielellään kuvata ;)

Hyvää itsenäisyyspäivää muuten, mun vauvalla (eli Cleolla mun kissa) on tänään myös synttärit :)

5 kommentarer

  1. Tsemppiä kisoihin ja onnittelut Cleolle :-)

    SvaraRadera
  2. Ite oon hommissa kyseisissä kisoissa, kiva nähdä paikan päällä minkälaisia hevosia on livenä. Kuvia en ikävä kyllä saa kun ei kameraakaan ole enkä taida hommilta keretä kameran taakse :) onnea kisoihin!

    SvaraRadera
  3. Onnea kisoihin! Super suloinen Cleo :) Onko Cleo minkä rotuinen?

    SvaraRadera