Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

tisdag 4 december 2012

Uusi kypärä?

Harkitsen tässä uuden kypärän ostoa, joka siis sopisi kisoihin frakin kanssa, mietin että voisi ehkä pikkuhiljaa jättää silinteri hyllylle ja siirtyä kokonaan kypärän käyttöön ja olla hyvä esimerkki nuorille, koska onhan se vaan niin että onnettomuuksia voi sattua ihan koska vaan ja kenelle vaan vaikka olisi kuinka "varma" hevonen alla tahansa :)

Näitä olen vähän miettinyt:

Samshieldin kypärä 

Uvex Glamour

Lamicell Swarovski


Kotona käytän tummansinistä Charles Owen Hamptonia josta tykkään tosi paljon, se on vaan kesäsin liian kuuma ja ei jotenkin mun mielestä sovi frakin kanssa, kisoihin pitää olla BLINGIÄ ;) tummansinisen kuitenkin haluan ja mieluiten hopeisilla yksityiskohdilla, sopii mun muuhun kisa-asuun. Tällä hetkellä olen ehkä eniten kiinnostunut Samshieldin kypärästä, siinä saa myös itse valita kaikki värit jne :) onkohan muita hienoja kypärämalleja?

19 kommentarer

 1. Samshield ehdottomasti! Noi muut on rumia :D

  SvaraRadera
 2. Ihanaa, että kouluratsastajatkin alkaa kallistua kypärän puoleen .. :) ei tosiaan aina ole edes itsestä kiinni milloin ja missä sattuu ja milloin kypärälle on tarvetta.. Eräs tuttavani oli hyvä esimerkki siitä, että myös koulukisojen verkassa voi saada kaviosta päähän ja tikkirivin muistoksi ruusukkeen sijaan...
  tuo Samshieldin kypärä on kyllä todella hieno :)

  SvaraRadera
 3. Toi Samshieldin kypärä on kyllä upea!

  SvaraRadera
 4. Samshieldit on kyllä siitä tosi mukavia, että värit ja muut saa valita itse. Saa varmasti sellaisen kypärän jonka haluaa :)

  SvaraRadera
 5. Joo ja tosiaan mäkin sain tänään potukun päähän kun olin Zebben takajaloissa leikkaamassa karvoja, että kyllähän voi sattua koska vaan mutta tosiaan selästä voi oikeasti sattua pahasti jos lentää, turha ottaa riskejä ja tosiaan nykyään on niin hienoja kypäriäkin että voi hyvin laittaa sellaisen päähän ja silti olla tyylikäs :D Samshieldit on kyllä tosi hienot, just tuo mikä on kuvassa niin sellaisen haluaisin :)

  SvaraRadera
 6. Aion hankkia seuraavaksi mustan samshieldin. Niitä ei tarvii vaihtaa vaikka putoaisi! Tuun aina välillä esteillä alas enkä viitsisi tietenkään ostaa joka kerran jälkeen uutta. :p uvex on ruma...

  SvaraRadera
 7. Ehdottomasti tuo Samshield! Uvex on ainakin aivan kamala.. :D

  SvaraRadera
 8. Ehdottomasti Samshield, en tykkää kovin hirveesti muista.. :)

  SvaraRadera
 9. Samshield on mielestäni hienoin kypärä, harmi kun ei ole itsellä halua panostaa niin paljoa joten toistaiseksi saan vain haaveilla siitä. ;) Oma unelmani olisi musta samettinen jossa "glitter" keskiosa, hopeinen laatta. Aijai :D

  SvaraRadera
 10. Ja piti sanoa, että on tosi hienoa että haluat olla esimerkkinä nuorille käyttämällä kypärää! :)

  SvaraRadera
 11. Samshield ehdottomasti! On kaunis ja suht yksinkertainen, vaikka siihenkin saa hyvällä maulla lisättyä blingiä (;

  Uvexin muotoilu on vähän hassu (ei näy tuossa kuvassa, mutta mitä livenä olen nähnyt kypäriä) ja Lamicellista en muuten vain tykkää :D

  SvaraRadera
 12. Definitivt köpa Samshield, det är bästä! Jag rekommenderar:)

  SvaraRadera
 13. Samshield miellyttää omaa silmääni, mutta toisaalta kyllä nuo Uvexit ovat kaiketi ihan ylivoimaisia ilmastointiominaisuuksiltaan. Itse olen kallistumassa Uvexin hankintaan kesäksi, mielellään sellaiseen, jolla kehtaa kisatakin!

  SvaraRadera
 14. Lisään vielä; hieno ajatus toimia esimerkkinä nuorille, tykkään!

  SvaraRadera
 15. Hieno juttu että siirryt käyttämään kypärää silinterin sijaan! :)

  SvaraRadera
 16. casco spirit crystal on myös kivannäköinen kypärä jonka saa myös sinisenä ja hopeisella tai kultaisella kirjailulla. loppupeleissä varmaan päähän istuvuuskin vaikuttaa, vaikka ulkonäkö on tietysti tärkeetä myös :)

  SvaraRadera
 17. Itse himoitsen Uvexin Suxxeed Dark Blue Velours-kypärää. On takuulla kevyt ja ainakin omasta mielestäni nätimpi kuin tuo Glamour-malli. ;)

  SvaraRadera
 18. Hei!
  Mulla on tuollainen uvex kypärä ja en voi ku suositella. On loistava, ei tule hiki! Monet sanoo rumaksi mutta minusta ihanan sporttinen! Vaikka olenkin vannoutunut kouluratsastaja on ihana käyttää sporttista kypärää, urheiluahan tämä on!

  SvaraRadera