Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 december 2012

Iphone-videot

Tosiaan kameran akku oli jäänyt kotiin mutta kuvattiin silti vähän Iphonella. Mä en voi edes sanoin kuvailla kuinka ihana toi Hilton on nykyään ratsastaa! Se on niin pehmeä ja letkeä ja jotenkin meillä synkkää vaan niin hyvin. Tottakai harmittaa tosi paljon kun meille tuli niin paljon virheitä itse ohjelmassa, mutta se oli kyllä oma vikani kun päätin startata sellaisessa ohjelmassa jossa on Hiltonille niin paljon vaikeita kohtia. Sen kanssa olisi pitänyt vielä ratsastaa ohjelmia jotka ensinäkin pitkällä radalla johon se mahtuu ;) ja jossa on loivia kaaria eikä näin paljon jyrkkiä käännökisä koko ajan, se menettää siinä tasapainon kun ei vielä tosiaan pysty niin jyrkästi kääntelemään ja vielä monta kertaa peräkkäin. Tuntui epäreilulta Hiltonia kohtaan kun se on niin ihana ja aina yrittää parhaansa ja sitten se menee itse jotenkin solmuun ja hermostuu kun se ei pysty tekemään mitä siltä pyydän. Mutta nyt jatketaan treeniä ja yritetään saada lisää voimaa sen takaosaan ja laukanvaihdot pitäisi nyt opettaa, ja myös tietenkin vastalaukat ;)Zebben videoita en halua edes laittaa tänne koska se valitettavasti ei ollut ollenkaan oma itsensä. Pitää nyt perusteellisesti selvittää mikä sillä on koska olen kyllä huolestunut siitä, se tuntuu niin oudolta ja huonolta ja niin kankealta jotenkin. Toivon että se vaan on se satula ja selkä joka on ongelmana. Sehän myös rikkoi molemmat sarjat mitä se ei IKINÄ ole tehnyt aikaisemmin.. harmittaa tietenkin todella paljon mutta näille ei nyt voi mitään, täytyy vaan jatkossa olla tarkka sen satulan kanssa että se ei sitten mene epäsopivaksi. En malta nyt odottaa että saisin Zebbelle sen ihkaoman mittatilaus Childericin! Toivotaan että siitä tulee hieno, halusin vaaleat ompeleet ja sitten satula on mustaa Buffalo-nahkaa.

Tänään hepat pääsee vähän menemään puomeja ja huomenna varmaankin vapaapäivä!

7 kommentarer

 1. Ihan mielenkiinnosta kyselen, miten opetat vaihdot hevosille? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joko vastalaukasta tai sitten niin että teen käynnin kautta vaihtoja ja pikkuhiljaa pienennän käyntiaskelien määrää kunnes vaihtaa ilman käyntiä välissä. Markon mielestä olisi parempi opettaa Hiltonille näin koska sillä ei ole niin hyvä tasapaino vielä vastalaukassa.

   Radera
 2. Oih, hilton on kyllä upea! hauskaa, että sulla on kaksi noin erityyppistä hevosta :)

  SvaraRadera
 3. Hilton on NIIN hieno, ei herranjestas mikä tykki siitä vielä tulee! ;) Tykkään kun ratsastat hevosesi ainakin minun silmääni tavallaan nopeiksi ja nopean näköiseksi. Itselleni on ainakin ongelmana se, että miten "leijuvan" hevosen saa esim. laukassa sähäköitymään ja nopeuttamaan tempoaan. :) Lisäksi hevosesi liikkuvat hirmu hyvin ja energisesti eteenpäin! Useasti on ehkä ongelmana, että ei uskalleta ratsastaa sitä liikettä ja voimaa hevoseen, mutta sun hevoset liikkuvat hirmu joustavasti ja tyytyväisen näköisinä. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Voi kiitos oikeen tosi paljon, olipa kiva lukea kommenttisi :)

   Radera
 4. Ilo katsoa noin kaunista ratsastusta :)

  SvaraRadera