Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 december 2012

Pari uutta tuotetta..

..Joita pakko kehua :)

Ypäjältä ostin mukaan Horse Comfortin villa-ratsastusloimen, olen kauan katsellut sitä netissä mutta en viittinyt ostaa kun epäilin että se ei olisi hyvännäköinen livenä, mutta oli tosi hieno ja hyväntuntuinen joten sellainen tuli sitten mukaan kotiin :) Päästiin kokeilemaan sitä tänään myös kun Zebbellä hypättiin pikkuesteitä ja hyvin pysyi paikoillaan :)


Pääsin myös kokeilemaan uusia hanskoja jotka sain uudelta sponsoriltani First Class Horse. Hanskat ovat Euro Starin "E-touch" nimiset talviratsastushanskat. Näillä pystyy hyvin käyttämään esim Iphonea vaikka hanskat ovat kädessä, ja ne on myös muutenkin tosi hyvä ratsastuhanskat,voin lämpimästi suositella :) Iphonen näyttöä oli tosi helppo käyttää näillä hanskoilla melkeen helpompi kuin ilman hanskoja :P


Kolmanneksi ostin uudet Kingslandin bootsit valkoisina, koko on XL ja ne sopii hyvin sekä Zebbelle että Hiltonille :) kiva kun ovat vähän erilaiset kun kaikki muut bootsini ovat Eskadronin merkkisiä :)

9 kommentarer

 1. Noi HorseComfortin villaloimet on tosi hyviä ja ihanan paksuja! :)

  SvaraRadera
 2. Ihanat putsit! Olen itsekkin hankkimassa uusia putseja, ja olisi kiva ostaa jotkut muut eskadronien tilalle :)! Olivatko nuo kalliit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ne oli muistaakseni 35 euroa :)

   Radera
 3. Mistä löysit nuo bootsit? Ja oliko mitään muita kokoja? :)

  SvaraRadera
 4. Mä ostin nuo hanskat muutama viikko sitten ja oon tykännyt! Tosi hyvä pito ja yllättävän lämpimät. Just jouduin tässä yks päivä ottamaan hanskat pois kun tuli ihan kuuma niissä, pakkastakin oli kuitenkin melkein -5!

  SvaraRadera
 5. Hei kerro lisää tuosta Zebben hyppäämisestä! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. eipäs mitään ihmeellistä, sillä mentiin pari puomeja ja sitten kaksi pientä pystyä jotka oli n 60-70cm :) Zebbe meni tosi kiltisti ja hyvin, varmaan pääsee hyppäämään nyt säännöllisemmin pikku esteitä :)

   Radera
 6. Aiheen vierestä: Onko sulla jotain vinkkiä passimaisen käynnin parantamiseen? Kotona voin siirtyä väistöön/avoon/sulkuun. Radalla vähän hankalaa. :/ kotona saan käynnin puhdistettua paremmin suorallakin hevosella kuin radalla...

  SvaraRadera
  Svar
  1. heippa! mulla onkin juuri tämä sama ongelma Zebben kanssa, sillä menee helposti kisoissa koottu käynti passimaiseksi kun jännittää ja selkä menee lukkoon. Aikaisemmin meillä oli jopa lisättykin käynti epäpuhdasta mutta nyt se on oppinut siinä rentoutumaan paremmin ja kävelee sen puhtaasti ja selän läpi. Oikeastaan hevosen pitäisi vaan opetella rentoutumaan käynnissä ja muutenkin kisatilanteessa niin että käynti pysyy puhtaana. Kannattaa harjoitella kotona saada se mahd hyvin selän yli käynnissä, itse yritän saada Zebben odottamaan minua käynnissä eli mennään todella hitaasti jotta se löytää askeleet ja tahdin ja rentoutuu eikä sillä ole kiire koko ajan eteen. Tämä on todella vaikea saada pois ja ne kerrat kun saan Zebben kävelemään radalla puhtaasti se on myös muutenkin ollut todella rento ja hyvin selän yli muissa askellajeissa. Että meillä se "avainsana" on rentous ja selän yli liikkuminen. Tätä on vaikea korjailla, vaatii paljon treeniä (kisoissa) jotta hevonen oppii rentoutumaan :)

   Radera