Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 5 december 2012

Pitkä työpäivä ja kisavalmistelua..

Taas oli niin kiinnostava päivä töissä. oikeudenkäynti jatkoi tänään, harmi kun en perjantaina pääse paikalle olisi ollut niin kiva kuulla loppupuheenvuorot vielä.. aargh, noh kai se on ihan kiva lähteä kisoihinkin ;) olen siis ollut avustamassa puolustusasianajajaa ihmiskauppa jutussa, siitä onkin ollut mediassa jonkin verran juttua. Tänään oltiin taas 10 tuntia oikeudessa ja 19 jälkeen pääsin sieltä pois ja piti ensin käydä hakemassa traikku johon oli vähän viimeiseen tippaan laitettu nastarenkaat,mutta nyt on kuitenkin uudet ja hyvät nastat alla niin uskaltaa ajaa Ypäjälle asti :)

Onneksi Cia oli päivällä käynyt juoksuttamassa kun mä en olisi enää millään jaksanut, piti vielä klipata koko jätti-Hilton, siinä kestää jonkin aikaa.. silläkin on sellainen väri että se näkyy hyvin jos jokin kohta jää ajaamatta joten pitää olla paljon tarkempi kuin Zebben kanssa. Lopputulos oli kuitenkin ihan hyvä, ainakin nyt illalla pimeässä ;)

Pakkasin vielä kamat joten huomenna ei tarvitse oikeen muuta kun laittaa kamat ja hepat autoon ja menoks :)

huomenna pääsee kilpareenalle 17-19 välisenä aikana ratsastamaan joten sinne haluan ehtiä. perjantaina on lähdöt vasta iltapäivällä joten ehtii rauhassa katsoa kisoja siinä aamupäivällä ja hoidella hevosia :)

Nyt vielä pakkaan omat kamani ja sitten on kyllä nukkumatin vuoro.. zzZZzz....

Inga kommentarer

Skicka en kommentar