Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

onsdag 12 december 2012

Esteitä ja jumppaa.


Zebbe meni tänään lopuksi aivan super super hienosti!! Sain sen tosi hyvin nyt rentoutumaan ja selän yli, oli oikeen ilo ratsastaa sillä :) aluksi se oli aika jännittynyt ja "kankea" niskastaan mutta yritin nyt antaa sen mennä vähän puolilöysillä ohjilla aluksi ja sitten pikkuhiljaa pyysin syvempään muotoon, ja näin sain sen rennommaksi kun annoin sen itse rauhassa vertyä vähän omassa muodossaan. Jumppasin tietenkin vaan eteen alas mutta oli silti tosi kiva huomata että sain sen ylälinjan rentoutumaan oikeen hyvin ja sen askel piteni selvästi varsinkin ravissa! Yritin antaa sen mennä aika isoja askelia eteenpäin jotta liike menisi oikeen koko kropan läpi ja se oli kyllä tosi kivan tuntuinen lopuksi kun oikeen antoi  periksi koko kropastaan!! Lisää tällaista jumppaa ja uusi satula niin kaikki tulee järjestymään ;)

Hilton pääsi sitten vähän hyppimään tänään pikkuesteitä ja hyvin meni. Parit ekat kerran kielsi esteelle mutta hyppäs sitten yli kun tajusi vähän mikä on homman nimi :) hyppäs jopa 80cm pystyn :D

Perjantaina kun lähdemme Saksaan heppoja ratsastaa tämä esteratsastaja joka on Zebbellä ja Hiltonilla vähän hypännyt joten ne saa varmaan oikeen hauskan viikonlopun ;) tekee niille tosi hyvää kyllä!

Huomenna taidan vielä tehdä kunnon treenit Hiltonilla ja Zebben kanssa sama jumppa kuin tänään!

2 kommentarer

  1. Otahan joskus videota heposien pompuista(:

    SvaraRadera
  2. oi kun olisi hauska nähdä pojista hyppykuvia!

    SvaraRadera