Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 8 december 2012

Täysin penkin alle...

...meni nämä kisat alusta loppuun :P Hiltonille tuo ohjelma tuotti paljon vaikeuksia kun oli niin paljon jyrkkiä käännöksiä, tai siis Hiltonille ne on jyrkkiä kun se on niin iso ;) ja molemmat vastalaukat se rikkoi kokonaan.. Opinpa nyt ainakin että en kisaa sen kanssa enää ikinä lyhyellä radalla ainakaan nyt kun sillä ei ole tarpeeksi voimaa kantaa koko kroppaansa niin tasapainossa että onnistuu noin pieniä kuvioita tekemään. En silti voi olla muuta kun tyytyväinen siihen kun se kuitenkin yrittää parhaansa, se meni itse vähän "paniikkiin" ja solmuun kun ei pystynyt tekemään mitä pyysin..

Zebben kanssa en millään saanut sitä selän läpi työskentelemään, se oli suorastaan järkyttävän tuntuinen sekä tänään että eilen. Veikkaan että se johtuu tuosta selästä, se oli tosi arka nytkin kun otettiin Childericiin ne mitat. En enää pistä sen D1:stä sen selkään ettei sen selkä kärsi enemmän eikä saa mitään pysyviä vammoja.. toivotaan että saadaan uusi mittatilaussatula pian :) sanoinkin Cialle että Zebbe tuntui tosi "pieneltä" ja NIIIN kankealta, oli tosi huono tunne sen selässä. Se varmaan tuntuukin pieneltä kun se ei ole saanut selkää nostettua ylös ja kantamaan mua oikealla tavalla ja saamaan liike läpi kropan, nyt se on tosi "töksähtävä" eikä takapää toimi ollenkaan.. Toinen juttu mitä meidän hierooja sanoi että voi olla että kaura ei sovi sille jos se on tosi kankea. Taidan yrittää jättää kauran pois ja katsoa jos tulee eroa. ja tietenkin uusi satula täytyy saada ennenkuin voi jatkaa treenejä :)

Sain jotain kuvattua iphonella laitan ehkä huomenna jotain pätkiä tänne. Nyt nukkumaan ja ei auta muuta kun suunta eteenpäin ja täytyy yrittää miettiä että näistä huonoista kokemuksista oppii eniten! Täytyy analysoida mikä meni pieleen ja miksi ja yrittää välttää samaa virhettä seuraavan kerran ;)

3 kommentarer

 1. Eiköhän se kouluratsastuskin voi olla aika herkkä laji ja pienestä kiinni, mutta asenteestasi voi muutkin oppia paljon.
  Kiitos postauksestasi!

  SvaraRadera
 2. Samaa palautetta pakko antaa, asenteesi on aivan upea! Keep up the good work, tekstejäsi on ihana lukea, kun olet niin positiivinen ja ajattelet selvästi hevostesi parasta :)

  SvaraRadera
 3. Hej, vad har du haft för problem med D1an? Har köpt en men är inte helt säker att den passar min häst fullständigt fastän den verka perfekt dom första veckorna.

  SvaraRadera