Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

lördag 1 december 2012

Uusi koti!

Eilen illalla ratsastin Hiltonilla Maschan valmenuksessa, meni oikeen hyvin, sain tosi hyviä vinkkejä miten ratsastaa ypäjällä ohjelma! Tänään menin Zebbellä ja se meni pätkittäin hyvin, mutta en saanut sitä oikeen niin hyväksi kuin olisin halunnut. Sitten siirrettiin hepat uuteen talliin ja ratsastin Hiltonin siellä ja se oli superhyvä ! Ihanaa mennä piiitkässä maneesissa, ei tullu seinät vastaan ihan heti ja superi kumirouhepohja ei sekään ole ihan huono! Pojat asuu nyt vierekkäin ja viihtyy hyvin kun voivat vähän kaltereitten välistä leikkiä ja kiusata toisiaan :)

Pakko vielä kehua mun lempiloimea, käytän sitä nyt päivittäin molemmilla hevosilla ja se on niin huippu! Ulkonäöltään kuin uusi vaikka onkin kovassa käytössä ja se on tosi lämmin :) loimi siis eskadronin golden stripe vilaloimi(kuvassa)

14 kommentarer

 1. Eskadronin tuotteissa hinta-laatu suhde on kyllä yksi parhaista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niin onkin :) mutta mun mielestä noissa vanhemmissa Eskadronin tuotteissa on parempi laatu kuin näissä uusissa, eli niissä joissa on se "muovinen" logo, esim tuossa villaloimessa on se "vanha" valkoinen kangaslogo loimessa :)

   Radera
  2. Jep totta puhut! Mulla on myös "vanhoissa" logoissa oleva tallitoppis, joka on täysin ehjä ja kiertänyt monet hevoset :)

   Radera
 2. Oi että tuo loimi on ihana! Muistatko paljonko maksoi? :) Aivan mahtava! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. se on kyllä :) olisko ollut n 200euroa? varmaan löyttyy googlettamalla eskadron golden stripe villaloimi :)

   Radera
 3. Voi kun ihanaa, että nuo hevoset voivat nyt olla noin hyviä kavereita! Ei varmaan Zebben oriaikoina olisi onnistunut :-)
  Kuvat ovat aivan ihania (eikä loimessakaan mitään vikaa ;-))
  Mulla ei valitettavasti ole kovin sosiaalinen hevonen. Viihtyy talvella parhaiten yksinään, koska pelkää, että muut hevoset syövät sen heinät. Noh, yksin olo ei ole haitannut sitä ollenkaan niin paljon kuin minua, joten olen nyt hyväksynyt tällaisen pojan ja saa olla sellainen kuin on :-)

  Onnea uudelle kodille!

  SvaraRadera
  Svar
  1. On kyllä tosi kivaa kun voi antaa niitten noin läheltä haistella, oli kyllä eka kerta kun uskalsin niitten koskea toisiinsa ilman mitään "kalteria" välissä :) ne kyllä viihtyy tosi hyvin toistensa seurassa, joten se on kyllä tosi kiva!

   Radera
 4. Heippa! Mihin talliin hevosesi menivät? Käsitin että asut Turussa? Olen harkinnut sinne muuttoa kouluun ja mukanani tulisi hevonen ja mietin mikä talli siellä päin olisi hyvä tavoitteelliselle kouluratsukolle?

  SvaraRadera
  Svar
  1. moikka! Ei kun vaasassa asun :) Eli Turusta en valitettavasti osaa sanoa mitään toivottavasti löydät jonkun hyvän tallin :)

   Radera
  2. Jos olet muuttamassa Turkuun niin voin suositella Törnrothin Sannan tallia piikkiössä. Kohtuuhintainen, superhyvä valmennus/ratsutus aina saatavilla, hyväpohjainen kenttä ja maneesi, hyvät maastot.. jatkanko vielä? :)

   Radera
 5. Millä tallilla Vaasassa on täyspitkä maneesi? Tuli joku ajatuskatko enkä kyllä muista yhtään tallia missä olisi :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hubertuksella :) se on nyt pidempi kuin 60metriä kun katsomokin otettu pois, eli ihan riittävästi tilaa on :)

   Radera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Lilli luoman raadelma on turussa huippupaikka.

  SvaraRadera