Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

söndag 30 december 2012

Matkalla Hämeenlinnaan

Jepp, päätettiin päivällä varata hotelli Hämeenlinnasta ja lähteä eteläänpäin jo tänään. Huomenna Juhlitaan uuden vuoden aattoa Circucsessa Helsingissä, siellä esiintyy Suomen DJ-parhaimmisto kuten Alex Kunnari, Orkidea, ollaan varattu oikeen VIP pöytä jotta olisi vähä erikoisempaa. Huippu ilta tulossa ja aloitetaan syömällä Coloradossa alkuillasta :) oikeen hauskaa uutta vuotta kaikille :)
Hepat sai tänään kunnon treenit ja molemmat meni superhyvin, Hilton teki puhtaan vaihdon ja Zebbe työskenteli superisti piruettejen kanssa <3 huomenna Cia liikuttaa ja hoitaa ja toivon että tullaan tiistaina ajoissa kotiin että ehdin ratsastaa illalla vielä :)2 kommentarer

  1. Hei Sophia!
    Ihan mielenkiinnosta kysyn, juotko alkoholia kun olet juhlimassa ulkona tai ylipäätään käytätkö alkoholia kuinka paljon? :-)

    T: Saija

    SvaraRadera
  2. Moikka, en tiedä oletko jo tällaista tehnyt, mutta olisi kiva lukea laajempi postaus kouluhevosen ostamisesta :) Mitä kannattaa ottaa huomioon rakenteessa, liikkumisessa ym., jos tähtäimessä ovat vaativat/vaikeat luokat? Ja mihin kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota koeratsastuksessa? kiitti jo etukäteen :)

    SvaraRadera