Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

torsdag 13 februari 2014

Kouluhommat vie...

En sittenkään lähtenyt maneesille tänään kun pitäis saada 4 sivun essee tehtyä tänään, joten kävin vaan moikkaamassa poikia ja vähän halailemassa ja hölmöilemässä niitten kanssa.. :) Me saatiin poikaystäväni kanssa VIHDOIN varattua lomalennot ja ekan viikon hotelli. Ollaan reissussa 19.2-6.3 Krabilla Thaimaassa ja ollaan sen takia odotettu niin kauan varausten kanssa että haluttiin löytää mahdollisimman halvat lennot jotta sitten voitais panostaa hotelliin paremmin.

Onneks netissä on niin paljon eri varaussivuja ja niitä kannattaa oikeasti katsella huolella ja kauan, koska mä olen viimeiset 2 viikkoa etsinyt meille hotellia mutta mikään ei ole ollut oikeen mieliks, kun haluttais tasokas bungalow joka olis rannalla mutta kuitenkin lähellä "keskustaa", ja oli aika vaikea löytää mutta nyt eilen sitten löysin oikeen täydellisen paikan! Sviitti bungalow missä oma jacuzzi, hotelli on 20 metriä päärannasta ja 50 metriä keskustasta Ao Nangissa :P ihanaa :) eka viikko ollaan ainakin siellä, vähän suunniteltiin että sen jälkeen oltais Phi Phi saarilla pari yötä ja sit ehkä jatkettais Phukettiin, mutta saa nähdä sitten paikan päällä mitä huvittaa tehdä. Hyvä kuitenkin että ei olla sitouduttu samaan hotelliin 2 viikkoa.

Hilton jääkin sitten kotiin ja pitää vähän "lomaa" (taas..) mutta Cia, Natalie ja Tina käyvät silti sitä liikuttamassa ja Tina pääsee varmaan hyppäämäänkin Hiltonilla uuteen maneesiin kun sen pitäisi olla jo reilun viikon päästä ratsastuskunnossa!

Zebbe me otetaankin mukaan etelä-suomeen kun lähdetään tiistaina, Zebbe ei saa lomaa vaan se jatkaa treeniä Nipsun kanssa Järvenpäässä. Oli ihan superhyvä säkä että Nipsulta vapautui karsinapaikka koska pelkäsin vähän että Zebbe ei ehkä kestä noin pitkää lomaa ja vielä just ennenkuin kisakausi alkaa niin olis tylsää jos pitäis aloittaa työt alusta kun se on nyt niin hyvin edistynyt talven yli. Tiistaina ratsastan itse Nipsun valmennuksessa joten hänkin saa vähän nähdä missä vaiheessa ollaan nyt, ollaan kuitenkin edistytty paljon joulukuun alusta kun hän meidät viimeksi näki.

Sitten loman jälkeen pääsenkin kotiin vaasaan upouuteen täysipitkään maneesiin eikä enää IKINÄ tarvitse ajella Sulvalle jotta pääsee treenaamaan, aah kuvitelkaa mikä luksus ( en edes itse voi tajuta tätä :P ) ! :)


Loppuun vähän meidän hölmöilyä :P




Zebbe on ehkä ihanan otus ikinä < 3 saa mut AINA hyvälle tuulelle!









7 kommentarer

  1. Olin juuri Thaimaassa ja suosittelen ehdottomasti viettämään pari yötä Phi Phillä! Upea paikka! P.s sulla on ihan super ihana blogi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiitos vinkistä, me ollaan ekaa kertaa Thaimaahan menossa joten ei oikeen tiedetä mistään mitään, muuta kun sen mitä olen netissä yrittänyt lukea ja ainakin kuvissa Phi Phi näyttää todella kauniilta :)

      Radera
    2. musta tuntuu et mihin tahansa Thaimaassa menee niin sielä on ihanaa :) ! Varokaa tsunamia :D !

      Radera
  2. Blogisi on aivan mahtava <3 hilton ja zeppe on mahtavia! Olen seurannut blogianne pitkään ja postaus tyylisi on mahtava. Ja myönnän että piirtelen näitä teidän kuvia :D(toivottavasti ei haittaa :"D)
    Jos sinua yhtään kiinnostaa käydä kurkaamassa tälläisen taviksen blogia niin : http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/

    SvaraRadera
  3. kiitos pitkän päivän pelastuksesta, nuo kuvat osuivat ja upposivat ihan 110% :D

    SvaraRadera
  4. Oltiin just viime vuonna Thaimaassa ja tuolla Phi Phillä toinen viikoista. Hiano paikka jossa kelpaa olla! Vähän kalliit saaren omat ravintolat, mutta kannattaa lähteä pikku tuktuk veneellä mantereelle. Siinä ihan rannassa on hyvä ruokapaikka (tai niitä on yhdessä kai kaksi). Thaimaassa muutenkin kaikkien hotellien väet on todella mukavia, kaikki moikkaa ja hymyilee! :D

    SvaraRadera
  5. Terkut täältä Thaimaasta, makaan altaalla ja luen sun blogia. Ja hirmu kova ikävä tuli oma tammaa kun näin nuo "fiilistely" kuvat. Mutta mukavaa että säkin pääset rentoutumaan koulun sekä treenaamisen välillä.

    SvaraRadera