Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 31 augusti 2014

Taas ihan käsittämätön fiilis!

Tämä kausi on ollut ihan uskomaton, ja tämä Joukkue-SM voitto oli todellakin ihan mieletön juttu. Ja mitä parasta oli se että me tehtiin se yhdessä, joukkueena.
Koko viikonloppu oli ihan superhauska ja ikimuistoinen. Me oltiin vuokrattu iso hirsimökki meren rannalla noin 6km kisapaikasta ja koko joukkue asui siellä. Oli tosi kiva viettää vähän enemmän aikaa muitten kanssa, kun muuten näkee melkeen vaan kisoissa.

Zebbe sen sijaan ei ole tehnyt oikeastaa yhtä ainutta oikeen hyvää rataa :/ Hyvin mahdollista että 9 tunnin matka torstaina on tehnyt jotain, koska se on jostain selvästi jumissa (Onneksi Pätsi tulee huomenna hieromaan sen niin eiköhän se jumi löydetä). Se nojas ihan täysillä vasemmalle mun jalkaa vasten ja protestoi kun pyysin sitä pohkeella kantamaan itseään vasemmalta puolelta. Ei vaan suostunut ja oli tosi ärsyyntynyt.

Se ei IKINÄ näin tee ja yritin sitten parhaani mukaan saada se kantamaan itseään mutta ei oikeen onnistunut. Joten olin todella iloinen että kuitenkin selvittiin tuloksellisesti noinkin hyvin joukkue-kisassa, olin radan jälkeen todella pettynyt meidän suoritukseemme. Ravi- ja käyntiohjelma ei ollut hyvä, mutta onneksi Zebben laukka on niin laadukas että se pelastaa tosi paljon.

Ensi viikonloppuna on Emile Faurien klinikka mutta tässä viikolla en meinaa tehdä muuta kun maastoilla, juoksuttaa ja ehkä vähän hypätä Zebbellä, sitten pidetään klinikan jälkeen taas pieni paussi kovasta treenistä , se on sen ansainnut!! :)Joukkeestamme Jenni teki aivan superhienon radan ja pisti meidän 2% johtoon. Sekä minulla että Jassalla tuli radalla rikkeitä joten se kulta tuntui kyllä vieläkin paremmalta, että me silti onnistuttiin voittamaan vaikka ei kaikilta tullut virheettömiä suorituksia!

Kyllä nämä Joukkue-SM:ät ovat vuoden kivoimmat kisat, kun pääsee kerrankin kisaamaan yhdessä eikä toisiaan vastaan :P Vaikka kyllä me aina silti kannustetaan toisiamme, mutta olihan tämä ihan eri juttu kuitenkin. Odoteltiin viimeisiä tuloksia tallissa, meitä oli varmaan 6-7 henkilöä tallin käytävällä kaikki puhelimet tai ipadit kädessä päivittämässä equipea koko ajan. Tuntui että kesti ikuisuuden saada ne viimeiset tulokset ja sitten kun ne vihdoin tuli ja me tajuttiin että voitettiin niin kaikki vaan hyppäs toistensa syliin ja itkettiin onnesta. Oli se niin mahtavaa! Meidän pieni seura Pohjanmaalta!

SUURI kiitos vielä meidän huipputiimille Jennille, Nikelle, Jassalle, Markolle, ja taustajoukoille Pirjolle joukkueenjohtajana, Natalie, Caro, ja Janne hevosenhoitajina ja kuskeina ja tukijoukkoina. Oli kyllä huisin hauskaa enkä malta odottaa ensi vuoden joukkuekisoja taas!

Ja kiitos vielä Natalielle upeista kuvista:Meidän seura otti vielä kaksoisvoiton avoimesta Va A-luokasta, Jenni & Nicke ykkösinä, minä ja Zebbe kakkosina :)
Pitää oikeen tarkistaa mitali :P


6 kommentarer

 1. Mielettömästi onnea:)!!!

  SvaraRadera
 2. Paljon onnea! Kova työ tuottaa tulosta!

  SvaraRadera
 3. Onnea!! :) On kiva kun oon seurannut sun menoa ja kehitystä jo pitkään tän blogin puolella ja kiva kun tänä vuonna oon ehtinyt joitain teidän ratojakin näkemään, niin sun ratsastus on kyllä tosi mukavaa katsottavaa ja hevoset näyttää tyytyväisille! Pystyn myös samaistumaan sun ajatuksiin aika paljon.

  SvaraRadera
 4. Onnea! :) hienosti menitte koko joukkue, ootte kyl kultamitalit ansainnu!

  ps. Ootko jotain sukua Sanna Backlundille(se esteratsastaja)? :D

  SvaraRadera
 5. Oikein paljon onnea teidän koko joukkueelle! :)

  SvaraRadera