Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 25 augusti 2014

Treenit sujuu!

Hilton oli loppuviikon todella outo, nyt vähän epäilen että se oli mennyt vähän jumiin kun ollaan menty niin paljon piruettilaukkaa ja liian vähän isoa laukkaa vaan eteen. Joten lauantaina ratsastin sitten alkuverkassa hetken vaan isoa laukkaa suoraan eteen, ja saman tein vielä loppuverkassakin, niin että se venytti tosi pitkälle kaulalle eteen ja alas. Eilen sillä oli vapaapäivä ja tänään jatkoin harjoituksia.

Oli heti alkuun paljon vetreämmän ja letkeän oloinen ja liikkui mielellään eteen. Tein saman jutun tänään, ratsastin paljon vaan isoa laukkaa ympäri maneesia, niin että se ottais mahdollisimman pitkät askeleet takajaloilla ja venyttäis ylälinjan mahdollisimman paljon.

Sitten kun tämä sujui hyvin harjoiteltiin taas vähän piruettilaukkaa mutta ihan vaan pari askelta, josta ratsastin taas eteen, ja taas takaisin piruettilaukkaan. Eli tosi paljon siirtymisiä laukan sisällä. Ravissa tehtiin avoja, vastataivutuksia ja sulkuja. Sujui hyvin ja ravi tuntuu todella kivalta nyt.


Zebben puunasin hienoksi kun meidän paikallinen lehti tuli tekemään haastattelun joukkue-SM:iä ajatellen. Huomenna pitäis sitten olla lehdessä joku pikku juttu. Jännittää SM:ät tosi paljon kun joukkueena on aina ne joukkuekaverit mitä ei halua pettää. Mutta meillä on todella vahva ja hyvä joukkue joten hyvillä fiiliksillä mennään, tärkeintä että on hauskaa!

Zebben olen ratsastanut todella rentona vaan ja mahdollisimman pyöreäksi, selkä ylös. Haluan että se antaa 110% periksi niskastaan jotta selkää pääsee hyvin ylös. En ole laittanut siihen mitään painetta vaan ollaan menty oikeen pientä hölkkäravia vaan. Tänään kokeilin vähän pistää taas raviin painetta hetken aikaa ja hyvältä tuntui. Huomenna tehdään vähän enemmän töitä ja vähän linjoja joukkueohjelmasta, mutta vaan jos saan sen ensin oikeen rennoksi ja kunnolla läpi.

Huomenna saadaan myös Zebben kanssa molemmat osteopaatin hoitoa, ja se tulee todella tarpeeseen kun mulla on taas selkä kipeänä. Siitä lisää sitten huomenna :)


Tässä Zebben "jälkeen" kuva...

... ja tässä "ennen" :P toi sen loimi sopii hyvin sen väriin kun se on oikeastaan joka päivä kun tulen tallille, ihan keltanen :D

Hilton aina niin innoissaan hörisee ja tulee portille kun se kuulee mut < 3


5 kommentarer

 1. Onko tuo Nipsu se sun valmentaja, mikä kisaa koulun MM? :)

  SvaraRadera
 2. Onks teijän hienossa tallissa noin kamalat tarhat ja kenttä?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Asutaan vanhassa tallissa :) ainut mikä on hieno ja uus on maneesi joten joo tuossa kunnossa ne on kun on satanut viikkoon :)

   Radera
 3. Voi että, millä sä saat ton Zebben noin puhtaaksi? :) Terveisin kateellinen valkoisen hevosen omistaja :D

  SvaraRadera