Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

söndag 17 augusti 2014

Viikonlopun ratsastukset

Taas tuli vähän taukoa kun hepat molemmat rokotettiin tiistaina joten keskiviikon & torstain ne kävivät vaan maastokävelyillä. Perjantaina ratsastin molemmat hepat kevyeesti, kaikki askellajit läpi pyöreässä, matalassa muodossa. Zebbe tuntui tosi letkeältä ja kivalta ja ihan kun sen selkä olis joustavempi ( varmaan maanantain akupunktion jälkeen).



 Lauantaina mentiin vaan perusjuttuja taas, ja tänään treenasin jo vähän enemmän. Hiltonin kanssa vaan sitä takaosan nopeutta ja selkä ylös- meininkiä. Tuntuu että se on taas unohtanut ne takajalansa ja haluais vaan juosta pitkänä koko ajan :P näin se menee kun en ole ehtinyt sitä ratsastaa kunnolla pitkään aikaan.



No onneks meillä on seuraavat kisat Hiltonin kanssa vasta kuukauden päästä. Zebben kanssa keskityin tänään vaan siihen että saisin pohkeet läpi, se oli ihmeen kuuro jalalle kyllä tänään.. ja myös siihen että se pysyi pyöreänä ( nämäkin kulkevat vähän käsi kädessä, haluan että kun laitan pohkeet kiinni että hevonen nostaa selän ja pyöristyy ylälinjasta ja lähtee eteen). Zebbe oli tänään tosi vahva oikealta, mitä se ikinä ole, yleensä se on vasen puoli mistä se osaa olla vahvempi. Jumppasin sen sitten siitä vaan auki ja lopetin kun tuntui hyvältä.



Inga kommentarer

Skicka en kommentar