Sophia Backlund
SB Dressage Ab Oy
"The more I learn, the more I realize how much I don't know"

Sivut

måndag 15 december 2014

Hilton pääsi hommiin!

Cia tuli kuvaamaan kun ratsastin Hiltonilla ja sain häneltä myös vähän apua maasta käsin. Saatiin pari piaffin alkeita tehtyä ja vähän passagea :) ei tehty kun ihan pari askelta vaan, kun se teki niin hyvin niin että jäisi hyvä maku suuhun.Kokeilin sitten ensimmäistä kertaa tosi pitkään aikaan vähän kääntää piruettilaukassa, ja sieltähän tuli oikeenkin hyviä askelia aina välillä! Ennen Hilton ei ole jaksanut vaan jäänyt ihan jumiin kun olen yrittänyt kääntää. Nyt se selvästi tajus että voi kyllä kääntää siinä kootussa laukassa myös. En halua vielä tehdä hirveen pientä käännöstä koska se isoin ongelma on just että eteenpäinpyrkimys katoaa ja se jää pohkeen taakse joten nyt pidetään käännökset vähän isompina jotta ajatus on koko ajan eteen. Sitten pikkuhiljaa voi pyytää pienempää ja pienempää käännöstä.

Videolta näkyy käännöksiä molempiin suuntiin, pari hyvää askelta sieltä aina vilahtaa, ja huomaahan sen kuinka hankalaa tämä Hiltonille on, mutta nyt tosiaan tuntui että se jo aika hyvin tajusi idean :)Zebbe on ollut kävelylomalla la-su joten me yritettiin vaan löytää jarrut tänään, ne on aina vähän hukassa lomapäivien jälkeen ;) aika hyvin se kuunteli mutta päätettin että otetaan kuvaussessio sen kanssa ensi viikolla kun olen ehtinyt vähän työskennellä sen kanssa pari päivää ennen.

Tässä vielä kuvia mitä Cia otti : ( kiitos taas Cia :) )Lägg till bildtext
11 kommentarer

 1. Voi että on upea hevonen! Todella näyttävän näköinen!

  SvaraRadera
 2. Tvähän on tiukka ilme kaverilla välillä, yrittää niin täysillä ja on selvästi vähän ärtyneen hämmentynyt, että mitä tässä nyt haetaan, yritän kyllä mutta kun en ihan tajua ja hikikin tulee ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hehe no on joo, tää ei todellakaan ole Hiltonille helppo homma, mutta se kyllä yrittää kovasti :D

   Radera
 3. voi vitsit kun asuisin lähempänä, haluaisin sulta tunteja! oot just semmonen ratsastaja jonka haluaisin muakin opettamaan! :)

  SvaraRadera
 4. Hienosti on takajalat alla! Hieno!

  SvaraRadera
 5. Wau, upean näköistä!! Oot tehnyt kyllä ihan mahtavaa työtä tämän(kin) hevosen kanssa :) Mielenkiintoinen postaus kaikin puolin!

  SvaraRadera
 6. Minkä merkkiset ja pituiset Zebben ja Hiltonit kouluvyöt ovat? Ja onko noi pehmusteet mattesin? Ja noi kuvat on aivan mahtavia, kyllä tollasta hevosta kelpaa katsella! :)

  SvaraRadera
 7. Teetkö postausta valmentajakoulutuksesta? Innolla odottelen :)

  SvaraRadera